5

Анонимен

преди 5 години

Ако искат да е добре вбългария няма да правятвсичко възможно да ниспънат икономическоторазвитие .

4

Анонимен

преди 5 години

"Пишман-русофили ?!?"Народът е толкова оглупялче не може да сметне 2 и 2 .Президентът нанай-успешната центр.-европ.страна Чехия е наясно , чебез Русия са за никъде .След 25 години сигурно ив булгария ще бъдат осенениот тази мисъл.

3

Анонимен

преди 5 години

Нали се сещате, че тези заплахи за махане ги правят с цел издействане на повече пари от фондовете? Всички виждат Англия как се гърчи и протака излизането. На всеки адекватен му е ясно какво значи излизане от съюза- много загуби и бедност. Само нашите пишман русофили бленуват някакво ходене и те не знаят къде.

2

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден в Европа падат правителства,няко се отцепва,някой напуска,някой фалира,няко заплашва,някой реформира,някой влиза.Все тежки преговори се водят.Европейците се оплакват и стачкуват и недоволстват.Европейците все нещо неим е наред.А като се огледаш в държавите извън Европа,виждаш че на повечето места хората живеят много по зле или изобщо не живеят,уимрат от бедност,болести,бомби и кво ли още не.Европееца много се разглези,70 години не хващал пушка и не заравял трупове.

1

Анонимен

преди 5 години

Верваме Ви.