8

Додо

преди 5 години

Често пъти се възхищавам от Швейцария. Невероятно добре основана, но и много добре ръководена страна, с различни култури, езици, традиции и обичаи! Но - обединени под националния символ на швейцарска идентичност! Истински (а не канцерогенен, соросоиднo-ционистки) мултикултурализъм! В този оазис на нормалността личното огнестрелно оръжие не само е разрешено, но в повечето случаи е дори задължително! Народа им е преценил, че хазарта е деморализиращо, упадъчно занимание и му е бил шута.

7

Анонимен

преди 5 години

***, убиха си мечтите!

6

Анонимен

преди 5 години

откакто хазарта стана електронен и е намесен искуствен интелект всичко е една измама , като почнем от казината и спортни игри като спорт макс и стигнем до телевизиония хазарт , всичко е обир на населението , трябва направо да забранят електронен хазар

5

Анонимен

преди 5 години

Швейцария е в паника.Все повече швейцарци емигрират към държавите от ШОС,като най много заминават за Русия и Казакстан.

4

Аз

преди 5 години

Браво а тук кога а джамийте кога?

3

Анонимен

преди 5 години

Пълна глупост. Едиснтвено цензурират интернет по този начин. Неграмотните юзъри ще цъкат игри на швейцарските сайтове, а тези с малко повече познания, веднага ще си свалят ТОР, ще позлват VPN или прокси. Цензурата в 21 век е обречена на смърт и който я смята за ефективно решение, явно живее още в ерата на черно-белите телевизори.

2

Захари Бахаров

преди 5 години

В бг никога

1

Мечтател

преди 5 години

Еееех, Швейцария, референдуми...!Що ли и ние не можем така...?