40

Въпрос?

преди 5 години

Има и нещо друго, което се премълчава и не се казва в случая - момичето се е мотало около бежанския център, от където е била нападната и изнасилена от "гостите на Мама". По немските медии това се изписа - не е била и сама, а с нейна приятелка която е успяла да се измъкне от лапите на друг "мил гостенин". Та... какви ги дирят 14 годишни момичета сами през нощите край бежански лагери?! Още едно изнасилване на малолетна край Мюнхен стана защото жертвата пак се е размотавала край бежански център!

39

Европейка

преди 5 години

А,дано,ама надали.Така е дошъл онзи с малкия мустак на власт-от недоволството на хората.Мама Меркел ще докара Алтернатива на власт.

38

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам германците.Нали именно те бяха най-големите радетели за заливането на Европа с бежанци!И обвиняваха всички останали във всички смъртни грехове.А сега говорят същото като европейците срещу които се бореха,но го представят като свои думи?!Е на това му се вика лицемерие и пълна неориентираност.От най-великата нация станаха най-големите смешници.Щом Баба Цуцу-лана ги управлява вече четвърти мандат.

37

Анонимен

преди 5 години

Ако бялата жена има интерес да ражда,ще ражда.Финансов интерес.Трябва обаче и значително да й пада стандарта ако не ражда умишлено!

36

СС

преди 5 години

Refugees welcome, a? :)

35

Шаран-БГ

преди 5 години

Щеше ли да е канцлер, ако не слушкаше ?Ще слушя и ще пее "янке дудъл"

34

Анонимен

преди 5 години

Глупости. Нещо е бил фрустриран, защото не са се държали добре с него.

33

Анонимен_777

преди 5 години

Наивните Германци жертвоготовно следват неясният , утопичен и безформен центризъм на Меркел... и резултатите са налице ! Разбира се това е само началото и докато мнозинството се събуди от нео_либералната психоза , 'полит. коректност' и анти_Руската истерия която прикрива истинските проблеми,... може да се окаже късно... !

32

Анонимен

преди 5 години

Момчето е невинно. Да убива са го научили германските инструктори в Ербил. На всички е ясно, че германците подкрепят терористите в Ирак и Сирия.

31

Анонимен

преди 5 години

Свобода за кюрдина!

30

аз

преди 5 години

могат да си изявяват желание до последния германец, стискам палци халифата да ги смаже по скоро да видят хубаво ли е, и да се стигне до точкаъа, КАЗАХМЕ ЛИ ВИ! не ме занимавайте повече с немските проблеми, когато германия си ги създаде сама. само *** може да си причини сам харакири

29

муспи

преди 5 години

Това е пътя към царството на Гигантските Пособия! Но кой ще купува скъпите билети до Германия? - иракското, афганистанското правителства?! Не, разноските се поемат от България. Изтегля се голям заем, който експлоатират с апетит айрлиниите, и който се погасява от България. Освен това Германия си затваря границите за нелегали, което ще рече че България става чакалня на онеправдани и амбициозни турци - всякакви, от Мароко до Мексико. А може всичко да се реши културно, ако се пандизят евреите.

28

Анонимен

преди 5 години

Само се присъдеиняват към Австрия и готово! Курц е ВЕЛИК! Днес изхвърчаха 40 разбойникам прдон - имами! Вън мюслитат от Европа!

27

препоръка

преди 5 години

Трябва да се върне Хитлер и да се отворят нови концлагери, отговарящи на актуалните изисквания.

26

Анонимен

преди 5 години

Като за начало да си изберат друг канцлер че текущия много оплеска нещата и не знам дали могат да се оправят вече...

25

Анонимен

преди 5 години

с копиране от интернет става много бързо , Днес.бг тра с екзва Крадливата Медия

24

Анонимен

преди 5 години

Добре че вера си казаха че е заловен и в Германия ............... добре че има от каде да карадете Новини

23

До 9

преди 5 години

Преди време точно в този сайт някой написа нещо много точно относно искането на Германия част от "бежанците" да бъдат приети от други страни членки на ЕС - "това е все едно да си поканиш гости, но да ги пращаш да се хранят у съседите".Поздравявам този неизвестен коментатор за изключително точно намереното сравнение!

22

Анонимен

преди 5 години

До ПетДействията на чичкото бяха предизвикани от корупцията на определено племе, което беше направило много труден, на моменти почти невъзможен, живота на германците в собствената им родина. Не пренебрегвай този аспект на проблема.За останалото си прав.

21

Анонимен

преди 5 години

До макГерманците ли няма да се справят, ако решат?Бедата е там, че отвън им налагат унищожителна за тях политика. Но ще видим, дали някой не си е направил криво сметката.