14

Анонимен

преди 5 години

Курнелио,ще поискаме референдум за излизане от НАТО,само за глупости харчите пари и теглите заеми,а населението в страната живее в бедност или бяга в чужбина и сме в демографска катастрофа!Втора Гърция ли ще ни правите?Да избяга и останалото население?

13

р

преди 5 години

*** и нейните *** превъртат, нема власт, нема пачка, ах ах ах.

12

СДС

преди 5 години

Горката Нинова. Каквото и да направи все мишки се раждат....

11

Анонимен

преди 5 години

Корнелия нямаше мнение по въпроса, но се срещна с посланика и вече има.

10

Анонимен

преди 5 години

Корнелио,кого ще пазите,то хора не останаха?Дайте ги тези пари за нещо полезно,което ще носи приходи или за увеличаване на населението,отглеждане на деца!

9

Atia popovplage

преди 5 години

Kogo sha izstrebvate s modernite izstrebiteli, mari Kurnelio? Armeiskia bul teatar i pochivnite bul armeiski bazi i sami sa samoizstrebvat...bez armeiski boi, box i saprotiva chujdi zavoevateli sa okupirali prekrasno daje bg dunite i sa gi okovali s jeliazo...darvo, tuhli, beton, plastmasovi palmi...tabelki za platena vizova zona okolo shengenia vi...

8

Анонимен

преди 5 години

Има нужда пт техника, за да трепем едни зелени човечЕта.

7

Анонимен

преди 5 години

Всичката плажна и зимна инфраструктура плаче за ново. Как ще привлечете по платежо способни туристи след като на всякъде е мизерия ? И то в момент , когато Турция и Гърция бяха в криза ????? Кой то дойде тук, няма да повтори. Вместо да купувате железа и да седат в хангарите. ..пръснете 3 милрд с план да направите туризма оазисс. После ще купувате железа . Туризма печели милиарди, не съм пул нашоте военни самолети да печелят пари.

6

До 3

преди 5 години

Викаш друго си беше, че кога съветския посланик водеше заседанията на министерски съвет и нареждали какви руски *** да купуваме и то в долари.

5

Руменчо

преди 5 години

Кака Корни ми каза, че ще ми купи Грипенче... Ама друг път...

4

Анонимен

преди 5 години

Нинова прави това, което поискат от нея. Неслучайно застана така категорично зад безмисленото харчене на пари за въоръжение след срещата си с генерал-губернатора. Тя и за Истанбулската конвенция си смени мнението - от пълно отхвърляне на пълна подкрепа. Това повдига въпроса дали тази дама има собствено мнение или собственото й мнение е това, което някой с повече влияние поиска от нея.

3

Анонимен

преди 5 години

Американския посланик се срещна с Нинова и БСП вече подкрепя харченето на едни пари, дето американците ги искат. Така се случва във васална държава, която се управлява от американското посолство.

2

Еднозъб ром

преди 5 години

Ако искат и с петиция да излезнат!Ако бяха спечелили изборите, можеше не само да определят модернизацията на армията, ми да врътнат някоя корупционна сделка.Апропо, защо до сега не я модернизираха тази армия, ами сега ще излизат с позиция?

1

Става

преди 5 години

Само ако му купите на мой Румен по грипените!!!