112

тънкият намек

преди 5 години

С това изказване Путин иска да каже на членовете на Г-7,че срещата с тях може да стане само в Кремъл.Но лично аз вече не знам дали трябва да се казва Г-7 или Г-6 или Г-5!?Тръмп видимо не е забравил как се отнесоха към него лидерите на западните държави,точно тия в Г-7-по-специално Англия,Канада ,Германия,Франция и сега иска да им покаже кой командва парада!Тръмп не е забравил и това,че Путин е настроен доброжелателно към него и което е много важно,не търси конфронтация със САЩ!

111

Анонимен

преди 5 години

До РУСКИ СМРАДЛИВ ТРОЛСмрадлив си, защото ти е гоvняна устата. Гладни били! Засега имат недостиг само на трюфели, живи стриди и хамон от иберийски прасета. Би се!

110

Посерко

преди 5 години

Абе каквото искате ми говорете Путин може да си прави каквото си поиска.

109

Йово

преди 5 години

''Путин обаче добави, че общата покупателна способност на оглавяваната от Русия и Китай ШОС надхвърля тази на Г-7.''Без коментар за ''икономиките на кредити'' от Г - 7!

108

Анонимен

преди 5 години

Бе пуфили вие няма ли да спрете да се излагате? Какъв господар на света е това ревличо човече ,което никой не иска ,а той все се вре ??? Какъв господар е този който може да се прави само на бедни руснаци и гладни като българинът. Ердоган за няма 2 г 4 пъти го направи за посмешище! Ти посланика му уби. Тоз се пени и накрая отиде да целува ...в Турция! Този само приказва и нищо не прави.А приказките му нищо общо с действията! Пумпал!

107

РУСКИ СМРАДЛИВ ТРОЛ

преди 5 години

Путин е велик! Русия е велика!! Нищо, че сме първи по територия и природни ресурси ама имаме само 1,5 % от световния БВП!! Велики сме! Е, повече гладни отколкото "велики" ама няма значение. Венсеремос!

106

ко рече

преди 5 години

Държавите от ШОС вече задминали държавите от Г7.Другаря Путин иска да ни убеди че индийци,пакистанци,узбекистанци,казакстанци,руснаци и китайци живеят по добре от населението на държаВите от Г7.Най добре ще е Путин да се придържа към приказките за атомни бомби,щоти иначе само се излага.

105

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

104

мухахах

преди 5 години

До Анонимен 104Ко???? Нееееееее!!! "Господар на планетата" този голтак дето народа му тъни в мизерия?? Ама сериозно ли , тролчев????

103

Анонимен

преди 5 години

"С диктатори никой не контактува."Грешка. Не всеки има привилегията да контактува с Господарят на Планетата.

102

мухахах

преди 5 години

E, ще има да чака. С диктатори никой не контактува.

101

Анонимен

преди 5 години

ЕЛАТЕ ВИЕ, ДА НЕ ДОЙДЕМ НИЕ.

100

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИзвинявай,не съм му адвокат,но само да отбележа,че не Тръмп създаде кризата през 2008 година откогато всичко тръгна с главата надолу,нито Тръмп събори кулите,нито той създаде кризата в Гърция!

99

Укр

преди 5 години

До Анонименв Украйна вече има 100 000 жертви...Какви 100 000 жертви, бе!? Направо 1 млн! И като прибавим 100 000 жертви от агресията му срещу Грузия/нали той почна пръв, а не Грузия?/ , 1 млн в Афганистан, 6 млн сирийци , няколко млн либийци, иракчани и камбоджанци, амреикаци във виетнавската война, чехи от Пражка пролет, полски президенти офицери и млн, млн други, сметката му ще набъбне на 5 млрд. Само ЕС и САЩ! Но и в тях се бърка.

98

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 94обикновена бг завист нали

97

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е най силното оръжие на Русия.Тръмп работи против САЩ и ЕС.Тръмп ще понесе последици за предателството

96

Анонимен

преди 5 години

Държавник с достойнство, няма нищо общо с нашите продажници.За това и го уважават и се съобразяват с действията му.Браво.

95

скиор

преди 5 години

ще чака..........има да си чака руското Джудже което знаем, че е най - голямото джудже в света. Ура другари.....Всички сега треба да плескаме.... П.С Аз съм Българин, а не руснак. Не ме интересува руската посредственост.

94

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко Тръмп е към Родшилд и Путин е към Ротшилд,та и Китай е към Ротшилд,защо да не си говорят,бе?Какъв ти е проблема?

93

Анонимен

преди 5 години

"" Путин: Москва чака Г-7. И среща с Тръмп ""...................другаря путин е един много уплашен мъничък диктатор ... в Украйна вече има 100 000 жертви фактически жертви на съвестта на путин, да не говорим за жертвите в Кавказ и така нататък.има за какво да трепери товарищ путин