42

Викинга

преди 5 години

Като чета коментарите си потъвам в земята от спам !(( Огромна зависит,злоба,уродливо отношение към всеки и между българите !((( Не виждате ли,че България вече е полумъртва,народа изъяна,може ли такова слабоумие и идиотизъм,че да не проумеете, че гибелта с Този начин на мислене е неизбежна !!!!(((

41

ПроСоТо

преди 5 години

До Лошо:-Прав си,но само на пръв поглед.....Всъщност измета,когото визираш, НИ-НАЙ МАЛКО НЕ Е "представителна извадка" на българите!!!Това е утайката,намираща се във ВСЯКО общество,на която враговете на България плащат за да "градят" тоя гнусен "имидж" на българина,който ти е направил впечатление..

40

б

преди 5 години

Е защо с гаден капиталистически мерцедес, нямаше ли някоя социалистическа ВОЛГА, излагаш се Киме.

39

Лошо

преди 5 години

Коментарите във всеки български сайт непрекъснато потвърждават опасенията, че тази страна бъдеще няма. Малък, но изключително *** народ.

38

Анонимен

преди 5 години

До 36 До *** 35Какъв език ! Какъв джендериски речник ? Как ти премина прейдванито ?

37

бай ви Станчо

преди 5 години

С бронирани коли ходят само бандитите и крадците, за да се опазят от народната любов.Аз съм пенсионер и ходя пеша, защото няма какво да крия и не ме е страх че ще ме пуцнат !

36

Анонимен

преди 5 години

До До *** 35Мерцедес се спасиха благодарение на продажбите си в Русия и Китай.

35

До мaлоумник 35

преди 5 години

Мерцедес никога няма да фалира, но виж,кoчината Русия,на която служат долните предатели като теб,съвсем скоро ще е в небитието!Виж в какъв лукс живее тлъстото прасе, а с.корейците умират от глад.

34

Анонимен

преди 5 години

Забравяш че Мерцедес и Опел фалираха в 2008 г. и ги спасиха с печатници и нови заеми от Китай. Мерцедес подариха на КНДР и на Китай коли.

33

Анонимен

преди 5 години

И АЕЦ не правят всички държави, защото не е изгодно. И Люксембург не правят мерцедес.

32

Анонимен

преди 5 години

Произвеждали таблети, смартфони, сателити и ядрени оръжия. А кола не могат :)

31

Анонимен

преди 5 години

Пристига със Мерцедес, Боинг, oстава и Jack Daniels да пие и ще го призная.

30

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам защо Ким е с Мерцедес? Нали това е кола от лошия запад, пък те си произвеждат всичко? Защо не е със севернокорейска кола?!?!

29

Анонимен

преди 5 години

Това е стария Мерц на Путин.Той сега нали си има Кортеж и му го е шитнал на тънкана.

28

Анонимен

преди 5 години

Оставете мерцедеса, вижте бягащите до него....няма да се смееш в такт, да плачеш биейки си главата, да държиш в ръка молив с тефтер, да пляскаш като един, да се молиш сутрин и вечер пред портрета на КИМ четата, ама......няма ама увисваш....изстрелват ядрени ракети и изпадат в лудешки смях..това ли е социализма, тия хора са с промит мозък.

27

Анонимен

преди 5 години

Комунистите се пазят от "народната любов". Бронирани мецедеси.

26

Кутев

преди 5 години

Дрогари давайте го малко по-реално, че никой няма да ви вярва на лъжите дето сме ви спуснали. Не се оливайте моля ви, че иначе няма да има "Боярищник".

25

Анонимен

преди 5 години

Аха Той Фидел и в Куба "всички го обичаха", сещате се защо нали?

24

Защо ли?

преди 5 години

Защо е с Мерцедес?Защото така е прието. И Мерцедес гарантира....Иначе можеше да дойде с руски БТР и рижия щеше да припатка.А помня на времето когато Фидел Кастро като побърка УБО-то и ДС-то и отиде с автобуса сам и без охрана в Студентски град и игра баскетбол със студентите.И като го намериха той каза ,че се намира в страна където всички го обичат и се чувства в абсолютна безопасност. А имаше над 600 опита да го убият. Сещате се кои нали?Ако не сте се сетили ------ сегашните ни ментори

23

11

преди 5 години

До Анонимен 16Бегом да ти премахнат мозАка, щото видимо не ти трябва.