32

Анонимен

преди 5 години

Франция е ВЕЛИКА страна злобари.

31

Анонимен

преди 5 години

Сега в затвора ще попаднат на хора и ще получат диаметър около метър!

30

Анонимен

преди 5 години

Според мен има журналистическа "грешка" за да има сензация и да разлайваме кучетата.Не е възможно със просене да се събират по 400 евро на ден. Вероятно става въпрос за 400 на месец.То ако наистина се изкарваха такива пари сигурно 90% от българите емигранти щяха да се занимават със просия вместо да бачкат за 5-10 евро на час.

29

Ано

преди 5 години

Да се изпросят в Тулуза 400 евро -абсурд -от 10 до 30 според късмета в тоя ксенофобски провинциален град, където мразят източноевропейците

28

Анонимен

преди 5 години

*** тия па кви българи са.

27

Бай Печкинс

преди 5 години

В страната на свободата не могат ли да ги интегрират и възпитат с хуманни методи, съобразени с европейските ценности?Защо ги обричат на изолация в гетата?

26

Додо

преди 5 години

Аниcия: Мина времето, когато беше модерно в изблик на сервилничеща политкоректност кафявия етнос от полуостров Индустан да бъдат наричани българи. Вече е не само дразнещо и обидно за българите, но и безмислено. Така само още повече се налива масло е огъня. Или може би залагате на расовата карта с цел демагогия и извличане на облаги, наредени на влакчето с машинист Дедо Сороc?

25

Българин

преди 5 години

Истината е, че българите на Запад не работят миячи и чистачи, и българките не проституират ами българите и българките на Запад работят само престижни високо-платени професии.

24

Анонимен

преди 5 години

Всички роми в ЕС трябва да имат ЕДНАКВИ документи определящи ги като етнос независимо в коя европейска държава са родени защото те са номади.

23

Браво

преди 5 години

Значи какво излиза? Във великия ЕС "високо квалифицираните" български просяци могат да изкарват по 300-400 евро на ДЕН! Това са 6000-8000 евро на месец. като прибавим факта че просяците не плащат данъци и прибират всичко в кеш, това е далеч над средната заплата на инженер или програмист в Германия.Излиза че в ЕС е по добре са си квалифициран и опитен просяк от колкото квалифициран специалст със 1-2 висши. Май ще сменям професията. Явно съм пропилял 20 години от живота със напразни усилия.

22

Анонимен

преди 5 години

До Йово"Сега къде са тези от БХК ?"Как къде ?! Не знаеш ли? там където си получават комисиона от ман.га.лската работа. Там където парите и помощите от чужбина изпратени за *** минават през ръцете им.Преди 20 години изпратихме помощи за детски домове . Организаторите в България за година две станаха милионери.От заплата ? Не ! Само от кражба.Не ми говорете за тези хора ! Тази организация е една от най крадливите.

21

Анонимен

преди 5 години

Имам 5-6 братовчетка делечна роднина българка бавноразвиваща майка и е роди на 45г. е робиня в Брюксел Молибдека , роб препродадена от ром на турчин.

20

Химик

преди 5 години

До Бял БългаринНищо няма да се оправи тука докато не замирише на азотни окиси.

19

Анонимен

преди 5 години

До кой колкото си можеБългарите като теб със сигурност

18

Анонимен

преди 5 години

До АнонименBravo za korekciata. Dodeia ni ot negramotnici inache.

17

кой колкото си може

преди 5 години

Българите - миячите и слугитеа Запад, българките - пpocтитутки, ромите - просяци!

16

ined

преди 5 години

Те и тука "работещите" просяци изкарват по-висока надница от мене затова досега и с 1 стотинка не съм спонсорирал мафията на просяците. Тука полицията не ги закача, защото им плащат процент от приходите.

15

Анонимен

преди 5 години

Към автора- надница е това, което ти плащат за деня. Норма е това, което трябва да заработиш (изкараш, изпросиш) ти за деня. Така че в заглавието думата надница е употребена неуместно. Направо подвеждащо.

14

Анонимен

преди 5 години

Във Франция за подобни неща ги арестуват и разследват, в България на никого не му пука, когато се случва същото. А най-малко й пука на полицията. Това е разликата между България и Западна Европа.

13

Бял Българин

преди 5 години

Предлагам на всички роми да се отнеме българското гражданство и да се екстрадират извън страната! Да останем в България само чисти бели българи!