395

Ердоган домуз джолан

преди 5 години

Тоя пък къде е тръгнал с тази крива глава.

394

Jas

преди 5 години

Милият Реджеп, явно си няма и понятие, че войната между кръста и полумесеца никога не е приключвала. И какви мерки ще предприема? Предизборна презентация на липсваща мускулатура.

393

Тоя па

преди 5 години

Някой европейци вече почват да се усещат! За разлика от бабката Меркел и французойчето. А тоя се репчеше така и на Путин, но после ходи да му целува задната част на панталоните.Тия си мислят,че като са чистили клозетите на Европа и са си купили някой лъскава кола и са се оправили икономиката. Леле,в голяма заблуда сте бе ,чоджум.Затова и вие миете клозетите и винаги такива ще си и останете!

392

Историк

преди 5 години

Ако пишмансултана беше чел историята, щеше да не споменава Виена. За османлии всичко приключва там.

391

Оберфюрер

преди 5 години

На прав път е канцлерът

390

Eva B

преди 5 години

всичко хубаво в политиката се ражда в Австрия.

389

Румео се завръща

преди 5 години

Ако Путин не се беше сдобрил с Ердоган, държавицата Турция днес щеше да е в много сериозна криза...Този човечец дразни Европа, а защо европеиците не му спрът износа...тогава ще види кон боб ядели..

388

SS

преди 5 години

Австрия вече е любимата ми държава - ако в нашата *** продължи *** и ислямското влияние , изчезвам там, но не преди да затрия поне 100 плъха !

387

Анонимен

преди 5 години

Как така "кръстоносен поход към Виена"?Нъл са мюслимани...Може би ПОЛУМЕСЕЧЕН поход?И те така по половин месец, по половин месеци и след 10 години са там, ей го де е...

386

Анонимен

преди 5 години

На Себастиан му е през ***.ца какво мисли Реджеп.

385

Анонимен

преди 5 години

Поздравления за Курц, по-добре късно от колкото никога!!!Надеждата е в Курц и Орбан, едни от малкото истински родолюбиви европейци!

384

Поручик Балканец

преди 5 години

Мечката вече играе у комшиите. В Италия затвориха пристанищата, в Австрия затварят джамии и гонят ходжи, във Франция, Белгия и Скандинавия забраняват фереджетата. Всичко това не е акция, а реакция на обществените настроения. А обществените настроения и нагласи са отговор на агресивната наглост на мюcюлманските мигранти. Много ми е имтересно каква ще бъде реакцията на т.н. "Хелзинкски Комитет" на Австрия и колко ще му пука на Себастиян Курц.

383

1683-Виена

преди 5 години

Големият разгром на турската обсадна армия под стените на виена,септември 1683гСлава на полския крал Ян Собиески!https://youtube/watch?v=X8zCv0AHnCs

382

Кара Мустафа

преди 5 години

Грешка,малка корекция,не Караибрахим,а "великия" везир Кара Мустафа,разбит под стените на Виена от внезапния контраудар на Крилатите Хусари на Ян Собиески 11 септември 1683г

381

Крилатите Хусари

преди 5 години

Ердо иска да последва съдбата на Караибрахим ли?Историята се повтаря.Почерпете днешните османци с водка Собиески,да си припомнят 11 септември 1683 край Виена и Голямото Турско Поражение на 300 000-та обсадна армия на Кара Мустафа от деблокиращия удар на Крилатите Хусари на Ян Собиески

380

Мен

преди 5 години

Щом една религия започне да става радикална и да застрашава сигурността на местните хора, нормално е техният премиер или президент да отговори на очакванията на избралите го.

379

Бобчо

преди 5 години

Това младо момче Курц явно има и топки, за разлика от нашите евнуси-плазмодии. А еРджолан прави нещо, което само в азиатско-османските кочини върви - да сочи външен враг, докато врага всъщност е там, вътре в организацията.

378

Анонимен

преди 5 години

До ВъпросНеграмотен ***, в момента в Турция има 321 действащи църкви. 90 гръцки,55 арменски,60 сирийски, 4 български ,52 католически ,52 протестантски и останалите на малки общности. Сигурно не си и чувал за Вселенската патриаршия на православната църква в Истанбул.

377

Генерал

преди 5 години

Путин го спаси тогава,сега даже нямаше и да го споменуваме

376

шофер

преди 5 години

Винце от череп от векове не сме пили...Наздраве!