7

annybody

преди 6 години

Докарахме го дотам, че да се броим на пръсти - всяко дете е обич и надежда, лека му пръст на детето!

6

Анонимен

преди 6 години

Както винаги - коментарите в интернет са пълна шизофрения. Всички се жалват какво детство са имали децата едно време, тичали по цял ден без телефони, днешните деца все вързани и пред компа от тия нови, некадърни родители. Когато стане нещо такова, първият въпрос е защо не са го гледали родителите.

5

художника

преди 6 години

На детенцето, мир на душата му. Спомням си, когато бях на неговите години, лятото по цял ден бяхме на Искъра. Широка, пълноводна и студена река с дълбоки бентове и никой не е мислил за най-лошото. Хващал ме е и водовъртеж. Няма смисъл да се бориш с него, вдишваш дълбоко и се гмуркаш до дъното и след това се оттласкваш настрани. В реката водовъртежите не са дълбоки, най-много 2-3м. ама паникьосаш ли се и се давиш.

4

Несъгласен

преди 6 години

До Минчо Така е Минчо,на село децата са безпризорни,за това и "мал шанс" им се случва доста често, кое се удави в река,кое се загуби в гората,от време,на време коне ги ритат...Ама така е на село,не като в големия град,да се притесняваш за детето си,да си отговорен родител и да му звъниш през 10 мин.да се убедиш,че е добре.А що се отнася до конкретния случай,съдейки по родителите,те най-вероятно вече са си направили ново.

3

Минчо

преди 6 години

До АнонименНа село децата тичат цял ден по реки и ливади. Това да не ти е град, че да го заключат и на 10 мин. да го проверяват по телефона. На 11 години изобщо не е малко детето. Просто мал шанс, нека да почива в мир.

2

Анонимен

преди 6 години

В Младост преди 10 дни се хвърли 25 годишно момче от 5 или 6 етаж, въобще не беше съобщено. само някакъв неизвестен пловдивски сайт го анонсира.

1

Анонимен

преди 6 години

Ужас, да почива в мир детенцето. Ама как може родителите му да го пуснат само до река, тези реки и язовири са много опасни.