13

Анонимен

преди 5 години

На кое правителство е отбор ЦСКА бе т...икво,на герп ли, бб се н..асра от страх от червените фенове след като заедно с пер..укан и домус..ага изгониха великия клуб от А група, а оставиха гей..еренци в първенството с милиони левове задължения

12

муспи

преди 5 години

Не е само до голаджия в центъра, трябва нападение което да разиграва топката за Девятката. А и как да се прави Голям Левски, след като комунизма си стои на двора, ЦСКА си е това което си е бил 70 години - правителствен отбор. Ако Наско Сираков не обелва и дума за това зло, значи се нагажда.

11

Анонимен

преди 5 години

Прав е Наско, а относно Каранга- още по-гнусно подходиха, типично ченгеджийски по левскарски, дадоха заповед на безмозъчното *** Тиам да счупи крака на техничния бразилец

10

Анонимен

преди 5 години

Левски и ЦСКА не са нормални градски отбори с история, традиции и фенове. Те са ГМО-та на комунистическите служби. Навремето вместо да създават свои ДСШ крадяха младежите от другите отборо под заплахата, че иначе ще карат мноого тежка казарма. Вече няма казарма, но нищо съществено не се е променило.

9

до номер 2

преди 5 години

Какъв Пирин, това е Македонска Слава Симитли, които също са приятели на премиера!

8

Анонимен

преди 5 години

Аман от Насю Раев. Ако беше такъв голяв спец щеше да иде някъде другаде и да направи печеливш отбор. Той само седи и плюе Левски и дава акъл без да му го искат с надеждата пак да го поканят там.

7

Амин

преди 5 години

Нема купа , нема титлаСамо синя фекална маса

6

Гомзо

преди 5 години

На детска дискотека съм !

5

Анонимен

преди 5 години

Защото ако има такъв човек, то той ще е навън ...

4

частник

преди 5 години

Във всеки бранш е така Мафията превземели обществото, съсдава се корупция. Корупцията бедност Професионализма отпада.Вижте банките, вижте ни земеделието, енергетика, медицина на всякъде мафия + подкупчета.

3

Frat

преди 5 години

Izravniavat bg zaplati s europeiskite zaplati...rabotiat...i slushat slavitu...kukutu...

2

Благоевград

преди 5 години

БФС МАФИЯ изхвърлиха Пирин Благоевград с 35точки оставиха отборо на премиеро с 5 точки

1

Валентин

преди 5 години

Е ми прав е човека.