211

Анонимен

преди 5 години

Браво на Гейовете.Те ще спасят България от комунистите.

210

LGBT

преди 5 години

до 279Бг е правова държава, не халифат. Така че дали твоя бог не ни приема няма значение.

209

Анонимен

преди 5 години

След като Бог и библията не Ви приема, няма как обществото да ви приеме. Всеки бурен различен от полезната култура трябва да бъде изкоренен и унищожен. Като казвам това имам пред вид унищожаване на това, което вие парадирате.

208

Терсенето

преди 5 години

По същата логика може да се проведе фашистка манифестация. Като контра на дегенератите. Оквичахте за Луковмарш, сега ги гледайте тия.

207

Анонимен

преди 5 години

Добре че сте ги постнали на снимка тия гадини, за да им се изплюя в сурата ако ги видя по улицата.

206

хахахахахаааа.......

преди 5 години

До ДемократЕвропейският парламент призовава Порошенко да ръководи гей парада!

205

хахахахахаааа.......

преди 5 години

Европейските парламентаристи поканиха украинските власти да участват в парада на сексуалните малцинства , който ще се проведе в Киев на 17 юни. Те отбелязаха също така напредъка, постигнат от Украйна за пълно равенство на общността на ЛГБТ в страната

204

kreti

преди 5 години

Кой им пречи да ... , нито полиция нито власт ги преследва

203

M.I.C.

преди 5 години

Даже бих добавил, че тези "прайдове" са пивече свързани с несигурноста в себе си на самите участващи от колкото на околните. Те да се приемат, не ние тях.

202

M.I.C.

преди 5 години

Нямах нищо против всякакви, гейове, лесбийки, транс мранс, *** мендър хора, до момента в който започнаха да ми навират в лицето как все нещо трябва да приемам. А бе живейте си, но стига вече безмислено позьорство.

201

Анонимен

преди 5 години

как би се чувствал геят, ако в гей бара влезе хетеросексуална двойка и почне да се награбва и обарва? Би ли бил толерантен с гледката?

200

Пепо

преди 5 години

Какво да приемам, нима те се опитват да налагат мнение? Съжалявам, но не може някакви болни мозъци, да ме накарат да мисля като тях! На кого беше нужна тази пошлост, какво им пречи и защо го правят , като се налагат ? С този цирк, просто предизвикаха неуважение-нищо друго!

199

Месоядник

преди 5 години

Със същите аргументи от рода на "различието е различие", "така се чувствам", "това са моите убеждения и те заслужвата уважение", "имам право да се самоопределям и да не бъда дискриминиран на база моите убеждения" и т.н. може да излезе всеки нацист или педофил например и на теория, поне по пътя на логиката би трябвало да е прав. Или поне ако със същите аргументи хомосексуалните са прави, защо нацистите да не бъдат прави?

198

Гацо Бацов

преди 5 години

И аз съм различен обичам да плякам гейчета по дупенцата и да си пея "Пляс пляс ***!

197

Анонимен

преди 5 години

Не им се сърдете! Това са болни хора, които трябва да бъдат лекувани, дори принудително. Ако не - изолация! Има достатъчно празни села, които можем да направим резервати за извратеняци!

196

Пешо

преди 5 години

А с какво аз съм виновен че съм нормален и не мога да изразя мнението си излиза на звездички?

195

Пешо

преди 5 години

Ние ви приемаме за различни!*** няма как иначе да бъде възприеман!Но да уважавам това че сте *** нема как да стане!

194

77253

преди 5 години

Защо Мариус Куркински не е на този парад и защо е толкова обичан от хората. Защото е личност, огромен и смирен човек. Доказал се е в своето поприще и ако го познавате лично, ще знаете колко много се срамува до скръб от този парад.Защо ли?Защото това не са гейове, а човешки ***, които никога нищо стойностно няма да направят в своя живот, нито в живота на другите.Не бъркайте гейовете с отрепките.

193

Яна

преди 5 години

Много известни гейове по света и у нас не подкрепят тази проява, напр. Е. Минчев и др. Така, че който има тази нужда я реализира и няма нужда от фанфари, защото това са лични неща, ама много лични. Има известни музиканти, артисти, художници и никой в миналото не е правил такива паради. Когато нещо е истинско като чувство и усещане то е между двама души и никой друг не може да изживее това, което те имат. Така, че тези паради са фалш и лицемерие на тема любов. И самопредлагане, но не любов.

192

ман-аф сад ист

преди 5 години

Аз като съм ***-а-наф сад-д-ист що не ме пуснаха на прайда бре; Нале хем сме различни, хем сме равни. Ши-бан-яци долни, само лъжете, за туй ва спуквам от бой след като ви извадя лай-н-ата.