56

Анонимен

преди 5 години

Защо контролата не заблъска така някои истински лилав гратисчия?

55

с-в (пенсионер)

преди 5 години

С цел да съм сигурен - изгледах клипчето няколко пъти. Контрольорът през цялото време блъскаше САМО ФЛАНЕЛКАТА (тениската, тишъртката или каквото е там). Онзи младеж какво търси ВЪТРЕ ВЪВ ФЛАНЕЛКАТА ??? А ???

54

Един от Северозапада

преди 5 години

Интересно, когато съм пътувал в градския транспорт в София, не съм видял да се държи така контрольора с интегриращите се българи, напротив, даже и билетче не им иска, защо ли...Обаче, адмилирам пропускателния режим в метрото! Там този режим е както трябва, с купуването на билетчетата...

53

Анонимен

преди 5 години

Когато имате конфликт с някого , особено държавни служители , включително полицаи , катаджии е да извадите телефона и да снимате всичко на видео - заради своята сигурност Камерата действа като оръжие - като види че е сниман човек се държи нормално

52

Анонимен

преди 5 години

Трябвало е да снимате на видео това с чужденците и да се намесите Автобусът е обществено място и няма забрана за снимане на хора там Хората трябва да се намесват като видят такива случаи

51

Анонимен

преди 5 години

На 05.06.2018г двама чужденци момиче и момче бяха глобени от контрольорите с някакви билетчета на стойност 30лв извадени не от кочан ,чужденците нямаха български пари и им платиха в евро.

50

Анонимен

преди 5 години

В София сте тотални маллоумници :)))Как това никога не се случва във Варна или Бургас ?!Защо само при вас са тези диввотии ?!

49

123

преди 5 години

След обявяването от съда за незаконни на цените на билетите, купуването на билети и плащането на глоби е престъпление.

48

Станислав

преди 5 години

Ама няма звук видеото. Може и този наистина да е гратисчия и да се прави на интересен. Не се прави новини така на този казал във facebook че снимал видео без звук и да ви го озвучава.

47

Не на гратис

преди 5 години

не,разбрах новината, приличал.на гратисчия или е,без билет. ако аз му приличам на гратисчия без да ме е провпил.ще му искъртя зъбите или той моите.ще падте голям бой. блъснатия човек сигурно 100 % е. БЪЛГАРИН .ака беше *** и немаше да го види.

46

Негратисчия

преди 5 години

Тия двамката на клипа,като котка са.

45

Дино

преди 5 години

Тоя ако ме бутне така го дърпам с мене надоле хахахауха

44

anansar

преди 5 години

Ем какво очаквате, повечето контрольори от СКГТ са наети по програмата за социална адаптация на затворници. То едно същество, което си е прекарало живота по пандизите и в престъпните групи- какво друго да работи и как да се държи?

43

Анонимен

преди 5 години

Тази държава удари дъното. Всеки е узверен и скача на всеки.

42

Анонимен

преди 5 години

Това държание на контрольора е неприемливо. Как така ще го блъска?То следващия път ще реши да го пребие. От автобусните фирми да почнат да наемат нармални контрольори.

41

Анонимен

преди 5 години

До Барселона"Видеото не се отваря от чужбина..."---Защото неправилно си написал името си. Пише се "БарЦелона", питай иЦо стоЙчков, майна! :)

40

Анонимен

преди 5 години

Тук няма факти! В нашата държава се работи по "усещане" и "обосновани предположения"! Усещане за корупция, обосновани предположения за вина и пълна невнятност на властта към това, как са сложили държавата върху плаващи пясъци. Но когато няма мозък, а само тиквено семе, какво друго да очакваме?

39

!!

преди 5 години

Нямат право да го пипат!

38

Тим

преди 5 години

Крайно време полицията да спре да ходи и да си губи времето с тях а да вземе мерки и да започне и тех да ги третира като нарушители на обществения ред

37

Анонимен

преди 5 години

Искам да ви кажа, че не всички контрольори са такива. Не правете извод от частния случай за общото. Днес видях с очите си 2 контрольорки, които съпровождаха възрастен закъсал човек с патерици, когото познавам. И то не около спирките, или в транспорта, ами като че ли бяха тръгнали да го проводят до вкъщи. Това не знам дали им влиза в задълженията, но те го правеха...