44

La France

преди 5 години

И какво им е великото? Нямат отпуски, работят като роби, нямат здравеопазване и умират по улиците, побъркват се и се стрелят. Гигантски концлагер по-скоро.. Велика е Франция, а не някакви кравари, които нямаше да ги има без нея. Vive la France!

43

USA

преди 5 години

САЩ са велика страна - най-могъщата съществувала някога. Искат просто честна търговия, а европейците им скачат.

42

Анонимен

преди 5 години

Гледам снимката - една от ТРИТЕ "Сий улф". Защо само три? Защото е безумно скъпа. Иначе не е лоша лодка, но китайците се интересуват от друго - "тайни планове за разработване на свръхзвукова противокорабна ракета ЗА подводници". К'во стана?Шум от разбрали-недоразбрали рапони. Това стана. Абе хора, научете се да четете, после излагайте мъдрите си мисли на показ!Изостаналите гладни руснаци, успешно тестваха такава ракета, резултатите надминаха очакваните, стигнаха скорост 8 М и далекобойност 550

41

Анонимен

преди 5 години

Гладен шорош все сънува китайци, превземащи Сибир. Успокойте се, първо - китайците на студено не виреят грам, миналата година температурите в Хонг Конг паднаха до 5 градуса и що народ измря. Второ - Китай далеч не е толкова гъсто населен, населени са източните части, западните са почти празни. Верно, планински райони са, но ще се урбанизират значително по-лесно от Сибир.Китай не се ръководи от умствено изостанали индивиди, знаят че с партньор Русия ще доминират света, с враг - ще се затрият

40

Анонимен

преди 5 години

Мъск е тотална измама. Тоя човек акъла му е колкото на 5-годишно. Всеки път като излезе да говори за живо фъфли и заича и не може едно смислено изречение да върже.Всичките му бизнеси горят тонове пари, а правителството го субсидира с парите на данъкоплатци, за да ги лъже, че няма страшно и след като тотално затрием прекрасната ни планета ще отидем да просперираме на Марс...Поредния фалшив пророк, поредния "решител на проблеми" който действително работи за тези създаващи ги.

39

Анонимен

преди 5 години

До Факт!Ако мислиш че в САЩ са ц***фнали и вързали се лъжеш. Там "бледоликите" както ги наричаш са само половината от населението. 50 милиона н3гри, и над 60 милиона латиноси. Отделно милиони индийци и китайци са ги налазили. Някакъв брутален сбирщайн са, а ти там ще бягаш точно. Да не говорим че бачкат като роби и нямат отпуски. Европа е най-доброто място за живот въпреки всичката пропаганда. Затова си стой на г***за и стига мрънка брато!

38

Анонимен

преди 5 години

До Факт!"Ако имам възможност..."Имаш я, заминавай, там размитат за такива като теб. Ти си по дефиниция предател! И по самопризнание! Чиба, тук не си ни нужен!

37

Факт!

преди 5 години

До АнонименДа го ду.ат жълтурковците ти ако искаш им дай дъщеря си да я..............Ако имам възможност веднага взимам американско гражданство и се изпарявам от тоя ............континент!

36

Анонимен

преди 5 години

До Факт!И какво като е бледолик като е пълен реднек без мозък, по-т.пи от краварите няма. САЩ ще запалят света, искат да ударят Европа, а ти им се радваш, какъв европеец си ти, празноглавец. Американофилите ме прашите вече, абсолютни зомбита сте станали. Франция ги освободи за да ю правят върсотии сегя.

35

Факт!

преди 5 години

До La FranceСамо глу.ак може да възхвалява друга раса като китайците и да ги предпочита пред бледоликия Тръмп.Но това е характерно за тъ.ите франсета.Най-лошото нещо което може да се случи на човек е работодателят му да е китаец индиец или арабин.

34

Бонобо

преди 5 години

До 007 а гентРуска подводница държи абсолютния световен рекорд по скорост. Друга - по дълбочина на спускане. А "Лошарик" се спусна на повече от 5000 м. Дизеловите им подводници натовците ги наричат "черна дупка", заради безшумния им ход. Сега пускат подводници с анаеробни двигатели.

33

La France

преди 5 години

Китай е бъдещето, а американците при реднека Тръмп представляват опасност за Европа и за международния мир.

32

Бонобо

преди 5 години

Не ядосвайте тези двама чичковци! Защото единият а не решил, а не е насипал някой остров на 13 мили от Флорида или където му скимне! Другият може да му помогне със строителни материали - за Кримския мост набиваха стоманени пилоти дълги 90 метра.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Много си ми глUпаво! Су-57 прилича на F-22, ама то и Еърбас прилича на Боинг, а Ембраер? Самолети... С крила и опашки. Само дето руският е с много по-висока скорост и маневреност, излита и каца на по-къси и по-необработени писти. И е въоръжен по-добре. Двигателите му също са по-добри, но сега изпробваха в полет новия "изделие 30", който е с 20% по-добри показатели. С него вече ще пуснат Су-57 в серия, а после идват Миг-41 и "Черната Ч.у.м.а". С което американците увяхват съвсем.

30

Дъртий

преди 5 години

До оня с Илон Мъск и нулата. Голям май *** си бре. След 60 г опити и резултати в космоса е много лесно да минеш по магазините с пачките кинти и после да се тупаш по гърдите. Акое от 0 пръво требе да измисли теорията и след това да достигне финала. С толйоз кинти и подкрепа от корпорациите даже много се мотка като ученичка на матура с 0 знания в кратуната. От де ви намират в НПО-тата такива наглеци ве?! Що не вземе за 10 г да открие студения ядрен синтез м?! Ко ша ка'йш по въпроса уа?

29

Румен до 8

преди 5 години

Как успя с толкова малко думи да кажеш толкова много гл уповини.

28

Кръстителя

преди 5 години

Имат и ново име, не трайдент а трай джен т.

27

американците блъф

преди 5 години

Едва ли уважаваща себе си държава ще съхранява секретни военни планове в компютри свързани в интернет мрежата ! По скоро това е американски блъф за да проследят кой има интерес да ги шпионира !

26

Анонимен

преди 5 години

Тези планове актуалните ли са или фалшивите, като за пред китайците? Те, Щатите така си поверяват бойните планове на разни частни подизпълнители :-) Лековерници!

25

Анонимен

преди 5 години

Примката около краварника се затяга все повече!