72

Анонимен

преди 5 години

Факт е, че повечето псведо патриоти, татуиращи си Левски и Ботев по кожата даже на са прочели едно стихотворение от Ботев! Повечето псевдо патриоти са неграмотни! Как може да наричаш себе си патриот и да не знаеш собствения си език дори?! Всичко е поза, за да се самоизтъкват. Но не осъзнават колко са смешни! Обидно е! Както и попове да ми говорят на анти-гей теми!

71

до 88

преди 5 години

Цариградската Библия и тя ли е менте? Тогава комунисти няма.

70

до 82

преди 5 години

Гледай ти. Гей-христианин. Стига превземки и театър.

69

Анонимен

преди 5 години

Поход за правилен говор и правопис на български език ще бъде организиран с участието на учители, родители, ученици, дтуденти и МЕДИИТЕ от цялата страна под егидата на кметствата и МОН. Кога? Когато тате купи колелото.

68

Анонимен

преди 5 години

До до 67ХРИСТИЯНСТВОТО Е САМО ПИСАНИЯТА НА УЧЕНИЦИТЕ НА УЧЕНИЦИТЕ НА ХРИСТОС ЩОТО РЕАЛНО НЯМА ОСТАНАЛО ДИРЕКТНО ОТ САМИЯ ХРИСТОС А УЧЕНИЦИТЕ МУ СА БИЛИ ЗВЕРСКИ ПРЕСЛЕДВАНИ!!! БИБЛИЯТА ОТ 330-ТА ГОДИНА ПЪРВАТА БИБЛИЯ!!!КАКВОТО Е КАЗАЛ ХРИСТОС И ТОЛКОВА!!!! ОСТАНАЛОТО В БИБЛИЯТА Е ПЕПЕЛ ФАЛШИВА ДОПИСВАНА ОТ СЛУГИ НА ДЯВОЛА И ЛЪЖЕПРОРОЦИТЕ!ИМА САМО ЕДНА ОРИГИНАЛНА БИБЛИЯ ОТ 330-ТА ГОДИНА СЛЕД ХРИСТА!!БЪЛГАРСКАТА БИБЛИЯ Е ПОЧТИ МЕНТЕ ! РЕФОРМИРАНА И ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ ДОПЪЛНИТЕЛНО!

67

до 73

преди 5 години

Въобще не се притеснявам. Само отказвам да бъда манипулиран от лъжци и неграмотници. Нормални били??? Защо сте описани в западните учебници по психология и психиатрия тогава?

66

Анонимен

преди 5 години

Аз съм Божи син, вервайте ми! Ако не вервате, значи сте против Бога!

65

Анонимен

преди 5 години

Кой е Бог и кой е Христа

64

Анонимен

преди 5 години

Извинявайте русофилистичета, ама първите ..... изпълнения са от Хрушчов и Тодор Живков, които се целуваха в устата

63

до 67

преди 5 години

Християнството е Стария и Новия завет заедно. Не извъртайте нещата. Не се опитвайте да настройвате дрещу мен, наричайки ме "евреин", долно, ***....ко поведение. Ако искате да сте гей, Тел-Авив е един от най-добрите избори.

62

Анонимен

преди 5 години

Имат право да кометират само хора, които никога не са подягали към пишурката на приятелите си! Всички останали сте лицемери! Т.е. 95% от всички останали. Хахахах

61

Анонимен

преди 5 години

До do 17ДЕЦАТА ИМАТ ПРАВО НА ИЗБОР ! ВСИЧКО КОЕТО НЕ Е ЗАБРАНЕНО ОТ ЗАКОНА!АМАН ОТ АНТИХРИСТИ !

60

до 67

преди 5 години

Престанете да лъжете. Какво общо имат комунистите съд Септисгинт?

59

Анонимен

преди 5 години

1-2 дни това ще бъде много коментирана тема.Пълно е с безделници.

58

Анонимен

преди 5 години

ДО ДО 17ЕВРЕЙНО !!!!!!!!!! СЕПТУАГИНТА Е ЕВРЕЙСКИ ПРЕВОД НА ПИСАНИЯ ОТ 300 ГОДИНИ ПРЕДИ ХРИСТА!!!!!!!!!!!!!!ХРИСТИЯСТВОТО Е САМО ХРИСТА И НЕГОВИТЕ УЧЕНИЦИ И ОРИГИНАЛНАТА БИБЛИЯ ОТ 330-ТА ГОДИНА СЛЕД ХРИСТА!!!

57

До поета китарист

преди 5 години

То с всичко теално е така - някакви си 1 милион гласа определят бъдещето на 7 милиона. С толко глада Герб и ОП властват и разграбват, ти ми обясняваш какво е лицемерие. Тези хора от вас пари не искат, нишо реално не искат освен да бъдат зачитани, а двойните ти стандарти показват колко забатачена е държавата като цяло за поколения напред.

56

Анонимен

преди 5 години

Джендърите магат да се намерят в тази американска книга "Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-5). Нормални били ама не съвсем.

55

Анонимен

преди 5 години

До do 17 ЗАВРИ СИ ФАЛШИВАТА КОМУНИСТИЧЕСКА БИБЛИЯ КЪДЕТО ИСКАШ!ИМА САМО ЕДНА БИБЛИЯ ПЪРВАТА ОТ 330-ТА ГОДИНА СЛЕД ХРИСТА!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ РАЗЛИЧНИТЕ СЕКТИ НА ХРИСТА ИМАТ РАЗЛИЧНИ БИБЛИИ РЕФОРМИРАНИ КАКТО ИМ Е УГОДНО!СОДОМ И ГОМОР ПОЧТИ НИЩО НЕ Е ОСТАНАЛО КАТО ИНФОРМАЦИЯ ОТ ТЯХ ТЕ СА БИЛИ 2000 ГОДИНИ ПРЕДИ ХРИСТА И ВСИЧКО ЗА ТЯХ Е СПЕКУЛАЦИЙ ДОПИСАНИ ВЪВ ФАЛШИВИТЕ БИБЛИЙ!

54

noema c kumapama

преди 5 години

проблемът не е в това, дали някой се страхува от неестественото и сбърканяшкото, а е в това, че "най-толерантните", като малцинство, налагат вижданията и "ценностите" си насила над мнозинството. същинска диктатура на лицемерието, лъжата и пошлостта. да кажем още, че те и техните "ценности" в много от случаите прегазват не само всичко свято, но и законите.

53

Анонимен

преди 5 години

хич не ми пука нито за нормални , нито за обратни.всичко е откачило от безделие.