11

Катя Маринчева

преди 5 години

Ресторант Жадната ЛамяAddress ул. "13-ти март" 2Sofia, BulgariaАз имах доверие на този ресторант, заради изключително качествената кухня, нищо препържено, нищо люто, никакво прекаляване с подправки. Затова редовно водех внука си на обяд или вечеря там.На 28/07/2018 някой *** (без извинение) от кухнята на ресторанта реши да се пошегува с внука ми, който е на 3 и половина години и още не говори - изпрати му кюфтета, в които имаше повече черен пипер отколкото месо, и подлютени пържени к

10

nina

преди 5 години

Я, по.добре си стойте вкъщи, яжте купените от близкия хипермаркет стоки "на промоция", месо, купено пак от там, залежавало години във фризерите на доставчиците им и т.н.Какъв го е писал това?!

9

Гост

преди 5 години

Интересно автора на статията, виждал ли е ненарязан "айсберг"? Да го миеш лист по лист е все едно да миеш зеле лист по лист.

8

Анонимен

преди 5 години

Имам идея - започнете да посещавате свестни ресторанти !!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Е то най добре да не ходим по ресторанти ли какво ?В насока която сте писали , не сте сигурни дали готвача си е Измил ръцете по добре не яжте и не. Пийте стойте гладниСупер безмислена статия

6

Анонимен

преди 5 години

Майстор готвач съм от 32 години, този дето е написал и преписал тази статия е 100% *** . Нямам намерение да обяснавам то тъл пишат за теория на вероятностите и човека писал или преписвам просто е един кулинарен каруцар

5

бай Вълчо от Хисаря

преди 5 години

До пост 1 /Коментар/Брато , изпрати ми някакво инфо /меил.тел.номер или нещо което се сетиш/Искам да ти изпратя 1л. хисарски мистет за написаното от теб.Хареса ми определено.Споделих го с +.То, т , ва за рибата си е досущ като месото ,зеленчуците и всичко друго по нашенските ресторанти.Е , все пак някои правят изключения.

4

бай Митю

преди 5 години

Айсбергсалатите не е нужно да се мият. Поне тези от магазина. Те се отглеждат върху вода,няма кал,няма буболечки. Поне 500 съм нарязал без да ги мия и нито зрънце пясък или друго нещо.

3

Щерю

преди 5 години

Нищо не се хвърля - само става част от някое друго току що приготвено меню...

2

Гочо

преди 5 години

Фалафел и боза си е най-сигурно

1

Коментар

преди 5 години

Коментар по последната точка - "Местни рибни продукти":Трябва да имате предвид една специфика на варианта на български език, използван по заведенията.Като ви кажат "прясна риба", имат предвид, че не е развалена (много). А това, което всички други разбират под понятието "прясна риба", в заведенията го наричат "жива риба".