60

Тодор Тодоров

преди 5 години

Всеки в къщи, да си прави с когото иска каквото иска! Но пред погледа на толкова деца и подрастващи, да се разрешава на банда содомити, да си показват задниците и голотиите...няма да ви бъде! Тази банда от ЛГБТ и Сорос , а и от Хелзинския комитет с искания да се женят, като ясно е казано, че мъж и жена се женят и правят семейство. И да искат да осиновяват деца, което си е законна педофилия, понеже гейовете осиновяват момченца, а лесбийките осиновяват момиченца. Следва въпроса защо?

59

човека с бича

преди 5 години

Всички парадиращи заслужават по един волски бич и затваряне във WC цистерна,докато им се избистри ума и се изпари всякакво желание за показност.

58

Анонимен

преди 5 години

ЛГБТИ хора не са човеци а политически терористи

57

Анонимен

преди 5 години

Софияпрайд е терористична организация и трябва да се забрани заедно с БХК

56

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Я не вярвах, че и днес ще се намерят *** във форума, но ето че двама-трима и днес са на смяна. Опорните им точки за днес: 1. Хомосексуализмът е нещо нормално и природно обусловено (дори и със статистка ни захранват - точно 5% били гейове), 2. Хората, които не приемат хомосоксуализма са първобитни, неграмотни неандерталци и как същите още не са разбрали, че да си гей е модерно и супер куул.Общо-взето това е. Ще защитават тезите си до последна капка кръв. Все пак бюджета на гейпарада и заплатите на *** идват от един и същ портфейл - този на Сорос.

55

телефон 112

преди 5 години

няма заплаха от хомосексуалистите за българското семейство, заплахата идва вътре от самото "семейство".

54

Анонимен

преди 5 години

Прайд е неподходяща дума.Хората не са стадо!Гейовете не ми пречат.

53

Анонимен

преди 5 години

Този гей-парад не би бил възможен, ако не се финансираше от чужбина и не се охраняваше от хиляди полицаи.

52

Анонимен

преди 5 години

Не само, че гей-парада не трябва да се забранява, ами напротив-трябва да се направи задължителен и с поименна проверка.

51

Анонимен

преди 5 години

...и бог ще изсипе огън и гръм над пропадналия град софия....

50

Румен до 51

преди 5 години

Каква Библия си чел ти бе,неграмотнико?! Толкова лъжи за Библията и на комунистите не са хрумвали. "А който легне с мъж като със жена и двамата вършат грях" . Има още доста. ЧЕТИ преди да пишеш.

49

ХАХАХАХАА

преди 5 години

НИЩО ЛОШО--НА СОФИЯ И ПОДХОЖДАТ РАЗНИ ИСТАНБУЛКИ КОНФЕКЦИИ--ТЕ ПОНАЧАЛО СА СИ ОТ ДРУГАТА СТРАНА .....

48

Анонимен

преди 5 години

До жив миндирасНе ми е проблем на кого и къде си го слагаш. Проблем ми е че парадираш с извращението си. Аз пък няма да търпя пошлостта и грозотията.

47

Пфу!

преди 5 години

Парад на позора.

46

Анонимен

преди 5 години

До ФутурологОлдъс Хъксли Прекрасният нов свят - хората няма да се раждат, а ще се отглеждат в инкубатори и от самото си раждане ще са разпределени по касти - от служители до управляващи.

45

би

преди 5 години

Откритото поощряване на сексуалните и психичните отклонения от страна на елита винаги е ставало в периодите на упадък на държавата. Болестта не може да бъде норма.

44

би

преди 5 години

Виж как лъсна истината, че си НПО тpoл! Използваш термини като cis gender. Хетеросексуалността е нормата, тя дава плод, естествено, че ще бъде пропагандирана. Хомосексуализмът и останалите ЛГБТИ истории са болести и освен че не дават здраво потомство, принадлежащите са със психични отклонения, а не само секс. такива. Подчертавам, това го казвам, въпреки че съм бисексуален.

43

Анонимен

преди 5 години

заплахи или насилие. Близките на повечето ЛГБТИ хора реагират със скръб и дори омраза на това, че тяхната дъщеря, син, сестра, брат или приятелка не е хетеросексуална или цисджендър.

42

Анонимен

преди 5 години

С подкрепата на Америка за Бъглария ! хахахахаха

41

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че няма нужда от хетеро парад, защото той се случва непрестанно в ежедневието. Да ходиш по улицата, хванал за ръка любимия човек от другия пол, да го целунеш или да му кажеш Обичам те, да споделиш с близките си или с колегите си, че си обвързан всичко това са обичайни прояви на привързаност и на пълноценен личен живот за всеки хетеросексуален или цисджендър човек, които не биха предизвикали негативни реакции у околните. Ако обаче една еднополова двойка две жени или двама мъже постъпят по същия начин, те биха били обект на неодобрителни погледи, подмятания, дори понякога зап