10

Муто

преди 6 години

До Анонимен: Тази и на мен ми харесва, защото е ситна! По-нефелните мъже се радваме на изглеждащи ситни и кльощави жени, защото през ум не ни минава, че може да харесаме някоя яка мадама, каквито са харесвани в Тексас например! Повечето мъже се чувстваме сексуални ***, особено, ако изгледате няколко филма за възрастни с участие на расови мъже ...

9

Българин

преди 6 години

Теди, само едно уточнение, Арианка е италианка!

8

Анонимен

преди 6 години

Американките са най-секси--------------------Гранде е потомка на италианци в Америка . Както и Лейди Гага

7

Анонимен

преди 6 години

Последната й песен No tears left to cry е пълен провал и плагиаризъм . Такава посредствена певица... по - скоро има визия на плеймейтка! Не разбирам какво й харесват тинейджърките.Имаше една английска певица през 80тте Ким Уайлд.... това наричам аз идол. Глас, сексапил, но си има и достойнство и се държеше на висота на сцената. А тази е пародия, като реклама на плейбой, постоянно се ***, песните й пък еднодневки, и то изплагиатствани.

6

Анонимен

преди 6 години

"Познавам тези семейства. Не мисля, че някога ще мога да говоря за тази трагедия без да се разплача"."Със сигурност нито ги познава, нито е ронила сълзи по време на интервюто.

5

Динко

преди 6 години

Съвременните мъже са станали истински мух...вци!Жените си развяват байрака както си искат и ги правят на 2 стотинки!Жалка работа!

4

Боби

преди 6 години

Изкуствена, надута, жалко копие на истинска певица като Марая..

3

Стефан

преди 6 години

Ариана Гранде е невероятна, много стойностен музикант, ако се погледне отвъд чисто комерс частта, ярко се открояват глас, визия, държане, възгледи и тн. Истински човек на изкувството, която е родена да забавлява, желая й още много силни песни и още дълги години да не слиза от световната сцена.

2

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАмерика е континент, даже два. Има бели, индианци, ченокожи, азиатци. Всички ли са ти секси?

1

Анонимен

преди 6 години

Американките са най-секси