126

прилича му

преди 5 години

Пълна лика-прилика с шефа си...многословен ***.......всяка изречение - мъка, всяка мисъл погрешна, всяка фраза - сентенция за Господари на ефира...

125

крАСАВци

преди 5 години

Жалки смешници, ако не го бяха убили никога нямаше да го хванете защото сте бездарници.На крачка били хахаха ахахаха...

124

Ники

преди 5 години

Пък а , Аз на гара Лакатник, насмалко да видя влак, ама ...видях само Тунчо-морза..

123

Alinea

преди 5 години

Sadebniat ministar puska narochno zatvornicite ot zatvora da sa izbivat v chakalniata na eu pomejdu si...poneje smartnoto nakazanie e otmeneno v shengena na zatvora...

122

Щерю

преди 5 години

На крачка да го хванем - ама го убиха...

121

оф

преди 5 години

Абсолютен *** с изказванията си. Незабавна оставка на целият екип.

120

ДА

преди 5 години

Г-н министър,още ли не сте си подали оставката!?Няма такава наглост,толкова сте смешни,че чак сте жалки....Мъчно ми е за вас,ама ми е мъчно и за мен си,че живея в държава,на която вие сте министър на вътрешните работи и на вас трябва да разчитам,да ме пазите.....

119

бля бляяяяяя

преди 5 години

Тая работа като оная, тамън да и го вкарам и се събудих!

118

за гъби

преди 5 години

На крачка да хванем банкомата в гората.

117

гробарят

преди 5 години

По-изчерпано ведомство и деморализирано от "мвр"няма и по слабо и неадекватно управление на държавата няма, всичко се характеризира с една дума анархия, с това ще влезе в историята целият етап на управление на ББ !

116

фаталната крачка

преди 5 години

Тоя министър тура капака и на бъчвето.Бааах мааму бах!

115

37938

преди 5 години

До АнонименИмаате натрапчива доминанта, свързана с москва. темата на коментираната статия се отнася до изявленията на министър валентин Радев - МВР относно работата на службите и някакъв малшанс, който ги преследва. Може да им побаете, защото духът ви е доста мощно зареден.

114

Анонимен

преди 5 години

Господин министър как ще ги хванете,като в МВР и МО има около 1600 човека които от 2016г,до сега продължават да са в тежест на системата -получават заплата и пенсия и аз искам така и затова не им пука за нищо,има ли такава държава на двойна хранилка........

113

Анонимен

преди 5 години

Клоуни, биле на крачка да ги хванат ??? Ха ха ха смешни до трагичност ! Тъ'по правителство, т'ъп Министър-председател, тъ'пи депутати, но това е следствие на един т'ъп народ има ли нещо в България което да не е от т'ъп МАТРЯЛ ? Да избираш по време на демокрация 29 г. едни и същи червени престъпници доказва народната простотия ! Кои са ГЕРБ бе, още ли не сте разбрали, че са клонирани от БКП ?

112

Анонимен

преди 5 години

Тази крачка струва вече два трупа на затворника и на полиц. информатор. С тях си отиде и много информация която можеше да е полезна за полицията. Оставките написани ли са? или са в джоба.

111

Цецо Мозъка

преди 5 години

Язък, откраднаха ни победата! Тъкмо да го хванем, го гръмнаха. Лош късмет!

110

Анонимен

преди 5 години

На крачка да го хванем!за шушлека :)

109

Анонимен

преди 5 години

До ognyanzкакво всъщност е договорил в Москва. А отговора е известен - нищо. "Имаше само разговори" - казват руснаците.ми същото е договорил и Руми зеленото чорапче.

108

80542

преди 5 години

Бедни ми, ми бедни министре, в тази работа няма на крачка, на една ръка разстояние или пък малшанс. Има неспособни хрантутници, глупави назначения, корумпирани служители, лентяйстващи подчинени. Всъщност нищо не е предотвратено от службите при наличието на такъв мощен арсенал и солидни суми, с които са разполагали бегълците, обявени за издирване, издирвани, следени от многочислени групи професионално ангажирани получатели на заплати с постоянни претенции за увеличение. Има увлонения и оставка!

107

у

преди 5 години

Егати Крачката !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!