6

АНОНИМЕН

преди 5 години

пълни глупости, жалко че някой така вярват в едни лъжи.. :(

5

Анонимен

преди 5 години

Сега е омъжена и живее във Лисабон.Толкоз. Други мераци към нея!? Не е нужно да обеснявам. Авторката е "измуквала от пръсти"Всеки човек е строго индивидуален и има сто хиляди човека една и съща зодия.

4

Анонимен

преди 5 години

Нашите политици са майстори в целуването на руски ***.

3

Анонимен

преди 5 години

До Същото мога да кажа за бившата ми жена невероятна любовница. Целува се с чувство, страст, мерак невероятно нежно създание е, ако те обича е просто.., не се описва това трябва да се усети. И прави хубава любов. Зодия рак е.Никога не ми е била скучна. Тя е не принудена във всеки един момент и много всеодаен човек. Но,всеки си намира "ежа" в живота. Аз моя тя нейния!Имах удоволствието да си имам нея и да я обичам.Сега си я обичам, но по мой собствен начин!Нещата се менят, хората се променят!

2

Анонимен

преди 5 години

Стрелец мъж е изкусител в целувките. Невероятен! Мъж Козирог не е само шампион в целувките, но е страстен и чувствен любовник!!! Скорпион си е скорпион. Нищо особено.

1

Анонимен

преди 5 години

Стига с тези сексуално магнетични скорпиони. Не всички са еднакви. Имах един преди години. Добре, че не се задържах много с него. За целувки въобще не се сещаше. Секс рядко, колкото да отбие номера. А на думи беше много голям.