86

Ludoto Lenche

преди 6 години

.KIM SHTE UNIJI TRAMP !!!

85

Анонимен

преди 6 години

Статията е много дълга и объркана. Нещата са прости. Ким е много по-умен от опонентите си, включително Путин. Стегната комунистическа държава, обединен народ, без бедни и богати. Най-образованата нация в света, най-дисциплинираната. Кой ще му излезе насреща?

84

SPECTER

преди 6 години

КИМ-чо е симпатяга който със излъчването си спечелва не малко симпатии. В същото време ме кефи защото е от младата генерация лидери като в момента е на 35 години и с хитрост и стратегия бъзика всички издухани чичаци които се опитват да "ИГРАЯТ" играта по стария начин. До няколко години за Северна Корея ще се говори по съвсем различен начин и то изцяло по "ВИНА" на "Прасчо"

83

noema c kumapama

преди 6 години

ким не е нито едно от двете. той е просто много добър и хитроумен играч... за разлика от политиците на ес, дружките на обама, сорос и клинтън, които се славят с малко ум, много фашистка пропаганда, още повече долно задкулисие и лобизъм, което е далеч, далеч от така рекламираната ни до втръсване тяхна "демокрациа".

82

Анонимен

преди 6 години

До 100Според мен ще надделее второто. Ще охлаби режима с времето...ше надделее, защото с диктатура, дълго не можеш да удържиш! доказано е в историята. масите трябва да бъдат залъгани, че са "свободни" и тая залъгалка до скоро беше "живота на кредит" - най-голямата окова. но и това се изчерпа като инструмент за упрвеление и нега света е в нова фаза...

81

Анонимен

преди 6 години

Ким Чен Ун: Опасен деспот или пък привърженик на промяната?..швейцарски брадър

80

Анонимен

преди 6 години

Най-голямата грешка е че баща му го прати в Швейцария да учи. Уж да попива от света. Ама той така попи,че като се върна се чудеше как е живял там. Сега е раздвоен хем знае методите за задържане на властта с диктатура , но и иска като в нормалния свят - храна, удобства , без трудови лагери и тн. Според мен ще надделее второто. Ще охлаби режима с времето.

79

True

преди 6 години

Мюмюн стои,стои и излезе пак да хвали Султана дори и в статия за Ким.На който България не му харесва-потурите,феса и на Ориент експреса!

78

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 94Не е така в мъгливия и изгнил албион само помачетата от България са хора.

77

Анонимен

преди 6 години

Тоя е от драгалевската секта на другаря Костов, не се занимавай с него. Не може да преглътне факта, че са извън парламента! Завинаги!

76

Анонимен

преди 6 години

Нас не ни мисли - ти гледай Рамадан и Ристю Риформътъ че не могат и 50 човека да съберат на протест. Бойко ще има и 4 мандат, а вие - умнокрасивите драгалевски *** ще има да оревавате орталъка още дълго и да подсмърчате пид опашката на коня извън парламента!

75

Пепо

преди 6 години

Опса, какъв привърженик на промяната, все едно да кажа, че убийците от лагерите на Скравена, Ловеч и Белене са били креативни и иноативни личности, целящи да превъзпитат хилядите убити от тях без съд и присъда???

74

Автентичен десен

преди 6 години

Към герберунгел хамелеоните - вие не сте десни и никога не сте били. Вие сте същите, които гласувахте за мадридския дрОгар-комарджия. Нравствени и политически хамелеони. Борисов съсипа дясното, а вие гласувахте за него с малоумната мантра " за да не дойде БСП " на уста. След чутовното национално предателство, което извършиха герб, вие нямате никакво право да се наричате десни. Прегърнете се с комунделите и викайте ура за " БелеНЕ ".Защото сте еднакви.

73

Автентичен десен

преди 6 години

Към автентичните *** - Ние не сме скачали по площадите, за да ни управлява сега гавазинът на правешкия каскет! Да се знае! Герберите не са десни, те се самообявиха за такива, не ни ги пришивайте!

72

Бойко Нинов

преди 6 години

Корнелия Борисова

71

ГЕРБСП-чума рошие

преди 6 години

Ура!

70

Автентичен десен

преди 6 години

" Дойче Веле ":От всички комунисти, яхали България, ГЕРБ са най - вредните

69

Хуйло Молодец

преди 6 години

ГЕРБСП+ОП+ВОЛЯ=Грабеж за 25 милиарда

68

Анонимен

преди 6 години

Тръмпета дори ще плати сметката на Ким само и само за да има честта да се срещне с император Ким.

67

No comment

преди 6 години

Искам да отворят един ден границите на Северна Корея и да видим колко корееца ще останат след само една седмица в рая на Ким.Ако имахме обща граница с тази държава,и падне стената,ще ни залеят милиони гладни корейчета.Интересно е и червените *** какво ще дъвчат за обяснение.Защото един ден С.Корея ще се отвори.