148

Анонимен

преди 5 години

Това е поредната измислица, за да не се оплакват пенсионерите, колко са бедни. Не вярвам нито дума.

147

до 153

преди 5 години

Защо да некритикувмам тези дърти скъперници..Децта им живеят в немотия, а те дадат парите си на престъпниците от МВР?

146

Анонимен

преди 5 години

Глупостите в този сайт се пишат за да предизвикат читателски интерес . Всеки малко интелигентен човек знае че никой не държи такива суми в къщи . Предлагам девиза всички български пенсионери милионери . :)

145

gumbol

преди 5 години

ahahahhaaaaa

144

Варан

преди 5 години

Господа,не критикувайте пенсионерите, защото това са майките и бащите ви,а след време ще станете и вие.Комплексарчета, уважавайте възрастните хора.

143

Juls

преди 5 години

Имали, дали..

142

Анонимен

преди 5 години

Пенсионерите в БГ са богати благодарение на големите пенсии, които заработиха и вземаха по време на комунизма.Сега картинката е доста по-тъжна. Новите пенсионери се радват на пенсии от 320 лв.Е, има и изключения, които зимат до 500 но са малко.

141

Анонимен

преди 5 години

Изводът е че селяните са доста по-богати от софиянци.

140

Анонимен

преди 5 години

Не знам има ли толкова *** из Европа, и въобще по света както у нас. Това е психичен проблем на нацията. Заболяването е много тежко, не се шегувам.

139

АК-47

преди 5 години

***-ииии! Ако е истина, това не са ***, а супер ***. Затова и ще продължават да ни управляват ***, защото ***, които гласуват за тях са 80 %!

138

Анонимен

преди 5 години

Много богати тия балъци пенсионерки бе. Я веднага да им спрат или намалят пенсиите. Кво реват. Кой има половин милион спестени. Само тия дето мрънкат. *** българските пенсионери. Сцепиха са да хвърлят хилядарки на тарикатите.

137

Я па ти...

преди 5 години

До Петков 109 *** как прос..ти , па имат толкова пари? Нещо не се връзва.

136

Да добавя

преди 5 години

До Случаен 110 Има един глуп..к , дето многократно пише че Борисов има 4 милиарда, що па да нема пенсионер с 600 000 хил. евра. Така де.

135

Г-н Балъков

преди 5 години

...ЕЙЙЙЙ....океан от БАЛАМУРНЯЦИ в тая смрадлива държава....!!!! Рай за депутата и мошеника е скъпата ни родина!! *** НАРОД -СЛАБА ДЪРЖАВА!!!!

134

ФЕНОМЕН

преди 5 години

МВР България Отричат и за двата Удара ?Гледах го Сутринта в Националните Телевизии .Кой ЛЪЖЕ ?

133

extremist

преди 5 години

ТВА ДА НЕ Е НОВИНА ЗА ГЕНЕРИРАНЕ НА ТРАФИК ?????????

132

Анонимен

преди 5 години

Като разследват да търсят и произход на пари.От къде са тея пари

131

анализатор

преди 5 години

Това са глупости. Съмнително е дъртака да е бил едноличен собственик на имоти за 1.2 милиона лева (в България се търгува с лева, не евро). Ако неговата бабишкера е жива, няма как да ги продаде без нейно съгласие, а вече и двамата да не уведомят децата си е почти невъзможно. А ако бабишкерата му не е жива, то неследници са децата им и пак няма как сам да продава нищо.

130

25524

преди 5 години

И 76-годишният, и 65-годишната са достатъчно грамотни граждани - сами саа си виновни. Особено гражзданката - много лесно ем огла да сепоинтересува по телефона за тази операция на МВР и исакното й съдействие. А и дядото с мобилката може да получи инфо. Колко пъти става едно и също - стига да е вярно...

129

абе то

преди 5 години

До Анонимен131,абе то закони има,ама са човешки,а над тяхима едни вселенски закони като например каквото си посял такова и ще пожънеш,тезижертви крали с г.за си,и сега берат плодовете,това е,никое зло не остава безнаказано,колкото и българитеда се имат за богоизбрани,над техния кирлив господ дето бил българин има и други,по-справедливи,дано даима повече апаши,те са единственото свястно в тая държава