30

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПо-сериозно Моля ,..Само руски и китайски гугутки ли трябва да има на полуострова.

29

JJIvanov

преди 5 години

Редно е САЩ д а платят. Младия лидер излезе мъж и ликвидира ядрения си полигон.Преди години КНДР бе ограбена с нарко пси мероприятия вкл внушили им да разработват ядрени оръжия.САЩ живеят нашироко заради разрешение от // Сами да печатат колкото им трябват книжни пари../заради Голямата депресия/

28

Новичок

преди 5 години

Бас държа,че безкруполните краваре и ингилизи ще го бастисат.За това правиха тренировката със Скрипал.

27

Анонимен

преди 5 години

До хаТогава не е имало Южна Корея. В края на ВСВ "демократичните" пешки на ФАЩ в южната част организират масови кланета, мисля над 50000 души са екзекутирани, което провокира северната страна да атакува, и за нула време превземат целия полуостров, тогава ФАЩ се намесва, защото не иска да остави Корея под съветски и китайски контрол, срива всичко до земята с бомбардировки и предприема инвазия, която отблъсква северняците, тогава и Китай се намесва, с което и войната "приключва".

26

Анонимен

преди 5 години

Нищо чудно Тръмпелът да си тръгне разочарован от непреклонния Ким.

25

BG

преди 5 години

Българските *** са смутени ! Кой ще плати сметката ? Нищо чудно, Ким да се вирне с Air Force One. Със сигурност ще му хареса !

24

ха

преди 5 години

Важна е пропагандата и промиването на мозъци. Така през комуизма говореха за нас. Затова всеки чужденец като идваше тук се оглеждаше като невиждал и възкикваше - ама то тук всичко си е нормално.Така че не мислете СК те там си живеят по-добре от в България! Имат си и армия, която да ги пази! Доколкото си спомням последната война със САЩ, САЩ са бегали яко към Южна корея. Така че ама въобще не го мислете Ким!

23

тн

преди 5 години

ей това е комунизма! полети,разходки, ядене , пиене , спане а друг плаща!!

22

Don't worry бе

преди 5 години

путин щял да му плати борчовете

21

Анонимен

преди 5 години

Ким е пич.

20

Боби

преди 5 години

Тази статия е толкова БЪКАНА с най-меко казано ПРОПУСКИ1. 6000$ за президенския апартамент са капка в морето от реални разходи2. Ил-62 има далечина на полета 10000км не може да стигне до Сингапур?3. Етажът на който е президенския апартамент и етажите под и над него(ако има такива) се освобождават. Там ще спят охраната и антуража така и така от гледна точка на сигурност са опразнени.4. Транспортът на бронирната лимузина на Ким и авто антуража колко ли струва?Ехх журналисти в търсене на ШОУ

19

Бай Шиле

преди 5 години

Вие него не го мислете !!!

18

USA

преди 5 години

И последния съюзник на Раша отиде при САЩ. Мачкай Тръмп! MAGA 2020

17

ясно

преди 5 години

Ще спи където си иска и ще плаща колкото иска...

16

сега

преди 5 години

Чакай те сега кой пускат такива фейк нюз,все едно Ким не може да си плати хотела,това е поредната дезинформация...

15

Spectre

преди 5 години

Червените бабички, вместо да мятат пари през балконите, да ги съберат в чували по партийна линия да ги изпратят на другарят Ким.

14

анонимен

преди 5 години

Чудя се как сте се загрижили за сметката на Ким Чен Ун кой ще я плати СК навярно имат по голям паричен бюджет от нас.АЗ предлагам да съберат парите журналистите от ДНЕСБГ и оцобеноЕлчето и да я платят.

13

Анонимен

преди 5 години

Тръмп ако беше отишъл в СК щеше да спи безплатно обаче видиш ли капиталиста цепи и стотинката кой щял да плати.

12

Радев

преди 5 години

Класическият хотел "Фулъртън" не се намира на никакъв морски бряг, а е разположен в залива Марина Бей, което е централния бизнес-дистрикт на града.

11

Анонимен

преди 5 години

Платете я вие богатите капиталисти дето молите Ким за среща, Ким какъв зор има да ходи в Сингапур да ви пълни джобовете.