24

Анонимен

преди 5 години

До ГостЛично ли си ги виждал преди 10 000 години? Генетичен материал ли си изследвал? Или просто си чел публикации на група британски учени в"Днес.бг"?

23

Burzum

преди 5 години

Айде храна за последователите на БОК....

22

Анонимен

преди 5 години

Напоследък има много хора, чийто геном не бива да продължава да съществува - гейовете не напразно стават гейове. Тя риродата си знае работата.

21

Анонимен

преди 5 години

Статията е интересна. Вярно има грешка в частта за подбора. За тези които критикуват голословно теорията на Дарвин, да посочат тяхната теория. Няма нищо да посочат. Могат само да мрънкат не било така, било иначе. Стига вече, като имате нещо за споделяне тогава пишете. В заключение, кой е оборил теорията никой, само нови недоказъни твърдения. Ха ха ха ....!

20

шматка

преди 5 години

Еволюцията е процес който се измерва със стотици хиляди и милиони години.Да търсиш промени в рамките на няколко хиляди си е наивно.

19

Анонимен

преди 5 години

Напротив! Деградира в посока самоунищожение. Въпрос на още съвсе ммалко време е!

18

До Осман

преди 5 години

Авторът със сигурност има завършен осми клас. Поне доколкото се отнася за подбора и отбора, виж ти е добре да разлистиш, някой учебник за справка.

17

Анонимен

преди 5 години

Би трябвало където да копнеш, да се изравят преходни форми.Явно не Копаш където трябва.Ако копаеш в Орландовци все преходни форми излизат

16

Анонимен

преди 5 години

Булгаропитекът е достигнал връхната точка в еволюционното си развитие като свързващото звено между шеббека и човека.

15

Избор

преди 5 години

Едно дете попитало майка си...Татко казва,ще произхождаме от маймуните,а ти казваш,че Бог ни е създал.Кое е вярно?Майката отговорила...И двете са истина.Всеки говори за роднините си.

14

Щирлиц

преди 5 години

Що за въпрос!?Явно сте проспали гей-парада.

13

муспи

преди 5 години

До Анонимен - Би трябвало където да копнеш, да се изравят преходни форми. Защото ако примерно от 1 до 10 е *** и от 90 до 100 човек - от 10 до 90 е преходни форми, - но се изкопават все маймуни и хора. Теорията на Дарвин служи на нисшите хора - не преходни, а вечно нисши, и те със своите нисши способи се борят срещу дискриминацията.

12

Осман

преди 5 години

Да триете коментари можете но да пишете не. Авторът дали има завършен 8-ми клас? Пише се естествен ПОДБОР. Подбор - природата подбира по здравото и силното и елиминира слабото. Тоест - ПОДБИРА. Отбор е друго. Отбор е група. Предимно спортна. Примерно футболен отбор.

11

Анонимен

преди 5 години

Естествено че сме еволюирали. До преди 50 години не е имало толкова много блондинки, до преди 25-30 гръдните обиколки са били по-малки, а само преди 10-15 се появиха и чудовищните джуки.

10

Осман

преди 5 години

Благодарение на пилешкото с хормони децата на 12 изглеждат като на 18. Високи, с големи крака..ако това е еволюция. Дарвинизма е глупост.

9

Гост

преди 5 години

Цвета на човешките очи е скорошна еволюция. Зелените и сините очи например ги е нямало до преди няколко десетки хиляди години, което за еволюцията си е скоро.

8

Анонимен

преди 5 години

Щеше да има междинни видове разхождащи се между нас, а няма. Интересно защо?

7

Анонимен

преди 5 години

Промяната в рамките на вида е микро еволюция и е доказано, че тя е възможна.Но Дарвин твърди, че може един вид да се промени и да стане друг вид (макро еволюция), което е невъзможно и не е наблюдавано.

6

Анонимен

преди 5 години

Не. Спрял е отдавна да еволюира. Пълно е с неандерталци. Огледайте се на улицата. Приличащи на горили, издаващи нечленоразделни звуци и без нищо човешко в тях.

5

Анонимен

преди 5 години

Цецун Цецун е най яркото доказателство за Дарвиновата теория!