212

трасирам сложна дума

преди 5 години

Според мен новината е,че Бойко е научил една нова завъртяна дума ,,трасирам". Като научи още няколко такива пак ще отбележа.Все пак проверихте ли дали някой не му я е подсказал,защото за управлението на Герб си пишеше 4, а за един 4-джия такава дума не знам да присъства в речника.

211

баба Яга

преди 5 години

Добре,че беше Р.Радев, че да "трасира" , да проправи пътя към Москва, че както го бяха ос....ли този път към Русия почти 30 години! Мисля, че ако не беше Радев, Бойко нямаше да се озове в Москва.

210

Муто

преди 5 години

Сега Бойко съвсем се изложи! Президента не му бил свършил работата! Налагат се изменения в държавната нормативна уредба - Премиера и министрите да се освидетелстват ежегодно от задгранични експертни комисии, за умствените им възможности и се дава заключение, дали са в състояние да вършат дейностите, за който са назначени!

209

Анонимен

преди 5 години

Защо ГЕРБ гласувахте против и не гарантирате изкупуването на тока от АЕЦ Белене,както на другите?Това не е ли дискриминация?За чуждите има гаранция,а за българския и най-евтин ток да няма гаранция за изкупуването?!Отново ГЕРБ работите против българските интереси и против проект в който сме вложили много пари,труд,усилия!Оставкаааааааааа!

208

Анонимен

преди 5 години

О *** всичко!Пак развали проектите,некадърник!Унгария,Германия,Турция,Австрия и други си защитиха интересите,а от Австрия директно казаха ""не можем да си позволим шистов газ,защото е скъп и не ние изгодно" и сключиха договор с Русия до 2040 година,всички(от цял свЯт и ЕС) сключиха сделки за милиарди с Русия,само нашия т ъ п а н мълчи като риба и се съглася с всичко,което му диктуват и е против българския интерес,ОСТАВКААААААА!НЕкадърници от ГЕРБ!

207

Тина

преди 5 години

Какво да ти трасира бе ,какво да ти трасира.Нали ти си министър-председател.Ти трябва да подписваш договори и твоите министри.Нищо не подписахте.Това е в твоите правомощия.ОСТАВКА!!!

206

Ивомир

преди 5 години

Бойко трудно не може да приеме че е сгрешил. Сега неговите кукловоди ще го изоставят и сами ще преговарят с Москва, защото това им диктуват интересите. Ние този път ще бъдем не на опашката а под нея. Ами Няма кой да му е виновен на Бойко. Той си е виновен толкова са му възможностите

205

Иво

преди 5 години

Добър коментар на Борисов който според мен означава че само той и неговият екип не разбират какво им се случва. Просто с него не искат да разговарят

204

Лицето на демокрация

преди 5 години

лелееее *** Борисов много зле изглежда. умственно си е се така където е от години, но погледнете какво торсо е изваял. стероидите и анаболите никому непрощават.Кажете му да мине на някаква диета. може само сок от ябълки и портукаи или на моркови и банани да подлъже тенията, нооо да не го оставят да се увлече, оти ако нема тения и земе да се избананва и изморковлясва да му ареше и айде по под шарения байрак да се разхожда с пера от паун нагъчкани в в ушите и срдо-задната дупка известна като лице

203

Анонимен

преди 5 години

***!

202

Ъ^ се превежда A?

преди 5 години

тва дето е забито на мазния вратЪ над раменте зе все повече да мяза на онова дето е от зад на Цачева м/у бутовете и поясЪ, но не е онова дето му са праи уйобрък и семкапръсссъ а онова дето му се вика заТник, кът съ поумии па на тупе ще вяза и па шъ мои да се огръща с фрецуиди, наследници на гимлер гитулер и хенри гайне и текъ нететикЪге не е разбрало то ползва у всеки ези гулмътъ печатнъ буквъ Ъ с интонациъ за въпрос Ъ^

201

Анонимен

преди 5 години

Много злобно човече!

200

Анонимен

преди 5 години

До БИВШ АТАКИСТК'о става ве атакиста?! Защо си се объркал толкова много! Шефът ти фюрер, както се вижда от доста време, показва голямо уважение към премиера Борисов. Той е умен човек, инае нямаше да ви бъде фюрер и т.нар "атакаджий" да се юрнете след него! Послушай го! Между другото, май си комунистическа къртица в партията на Сидеров!

199

хахо

преди 5 години

просто не е възможно толкова *** на едно място.товарете се на каруците и марш в сибир.

198

Анонимен

преди 5 години

*** човек и бърз вятър спиране нямат ...

197

Анонимен

преди 5 години

На калпав ***,вълната му пречи!

196

БИВШ АТАКИСТ

преди 5 години

ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ

195

Врънетъ РоссенЧо

преди 5 години

маанете тоьо и си ни вЪрнете нашио Росен РогътналилуевичиРосенРосенРосен по никой начин неможе да бъде определен като тиква, пипон питон, кратуна мамуна. Росен пише, чете и говори на немски!

194

Анонимен

преди 5 години

Не знаели на кой е парцела, една жена показва едни документи и там ясно се вижда корупцията и всеки се прави на ощипан,продавач като кмет на София Бойко Борисов купувач Христо Ковачки продадено от Бойко Борисов на Ковачки 7 декара за жълти стотинки държавна земя а сега този *** даже и ни управлява е найстина няма такава държава, НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО В СОФИЯ КВ. БОРОВОhttps://btvnovinite.bg/bulgaria/zhiteli-na-kv-borovo-na-protest-sreshtu-zastrojavaneto-na-gradinka.html

193

Anonimen

преди 5 години

Аз съм свикнал друг да ми свърши работата и после да обирам лаврите. Еххх много лош този Радев