41

хюго бос

преди 6 години

Хаджигенов е луд

40

майна

преди 6 години

А в Пловдив кога!?

39

ВасилийПростакоубиец

преди 6 години

A кога ще сменим името на държавата с българско? Защо ползваме наименованието дадено ни от византийски хронисти? Защо ползваме гръцката дума, а не българската?

38

Анонимен

преди 6 години

Контрера,искам да ти тегля една...Ре-Контра!

37

Истината

преди 6 години

До АнонименТи знаеш ли кой е Васил Коларов? През 60 -те смениха името на Шумен на Коларов-град .Това е идейния водач и организатор на най-кървавия и голям атентат в историята на цяла Европа-атентата в Църквата Св. Неделя в София през 1925г..Комунисти взривяват храма пълен с жени ,деца, старци и целия елит на Царство България ,над 250 човека умират на място....Царя закаснява и това го спасява...

36

Комсомол

преди 6 години

Ех колко гордо звучеше едно време Сталин-град ,а сега сме само Варна....

35

Анонимен

преди 6 години

Пропуснали сте Гинка в заглавието ...

34

Анонимен

преди 6 години

Сигурно има нужда от промяна на някои наименования. Но това се върши със съвсем друга цел точно сега. Политиците се готвят за избори и имат интерес от очертаване на всякакви разделителни линии. За съжаление, дори от коментарите тук е видно, че успяват!

33

Анонимен

преди 6 години

До ШахматистаМного точно. Един нормално мислещ човек с отворени очи и виждащ какво става. Жалко че се броят на пръсти такива като теб. Виж коментарите под тебе *** които казват браво, спящи същества които може да ги подмамиш с един банан. Ето затова не се оправяме...

32

Коджабашев

преди 6 години

Схемата е следната Кабакум и Паша дере са любими места за плаж на варненци.И догодина като обявят в Държавен вестник продажбата на "Царски залив" за строеж на селище за чужденци никой няма да се осети....

31

Шахматиста

преди 6 години

След дъжда новите улици и болеварди станаха на мармалад отидоха едни милиони в канала ,а фирмите патриотични-шах -трябва отклонение на фокуса -претоплена 200- годишна манджа ще свърши работа-действайте!!!

30

Анонимен

преди 6 години

Браво, Костадине. Истински българин. Съществото хаджигенов за пореден път доказа това, което нормалните българи знаят отдавна, а именно че *** и туркофил са синоними.

29

Телеграфо нюс

преди 6 години

Политици има за всичко:Едните плашат ромите с тояги другите сменят имена ,а трети си пълнят кошницата...

28

Ач

преди 6 години

Ква е тая планина на снимката за коя Варна иде реч да не е някаква Варна от Кавказ.

27

Дарвин философ

преди 6 години

Турски посланник оказал брутален натиск върху кмета .Смех

26

Анонимен

преди 6 години

Цъфнали и вързали сме, че да се занимаваме с имената. Напълнете дупките и почнете да асфалтирате качествено. Справете се с престъпността и корупцията. Обаче не, ще свириме патриот-кючек за общия знаменател - патриота-***, с претенции ама без капка покритие. Патриотът, дето се напива и троши, хвърля си *** по улицата и крещи като изтърван като е в приятелска среда на обществени места.

25

анонимен

преди 6 години

нека турците да не се обиждат толкова.Ние не сменяме техните имена,а само имената на местности,които са български.Не виждам какъв им е проблема,че се пенят толкова.

24

История даге

преди 6 години

Само да не се окаже тези имена да са били такива още преди да дойдат Османците....Прабългарския език е бил тюркски.....Българите във Вложка България и Кабардино-България говорят на тюркски.Езкиа става сегашния след покръстването наложено от Византия ,избиването на около сто хиляди българи отказали да се подчинят на Борис и Византия и приемането на 600 хиляди славянски бежанци по нареждане от Константинопол...

23

Анонимен

преди 6 години

Карлос Арналдо Контрера - ВМРО Роден е на 12.05.1987 в гр. Перник.Баща Франсиско Контрера, никарагуанец и майка Сашка Хасанова, гастролираща ром-ка от Сливен.Типичен българин - няма що.

22

анонимен

преди 6 години

Не са предатели българите,които искат да се запази българското,ами са предатели,които прокарват чужди интереси в България.