98

Лелееееее

преди 6 години

хора спят по улиците и умират пред очите ни и никой не го е грижа ни най-малко за тях, а кравата Пенка разтърси цяла Европа. Не мога да повярвам. Не може да живеем в такъв свят, това не е истина, не е било и не може да бъде! Човешкият дух умира тогава, когато съдбата на животните стане по-важни от човешката. Не си спомням някой така да се е занимавал със съдбата на нито един клошар, да не говорим за това, че един го убиха наскоро брутално, и то деца! Къде беше тогава Брижт Бардо?

97

Анонимен

преди 6 години

На Някой , там във власта му се е доял СУДЖУК ........

96

Бикът Пенчо

преди 6 години

Всички от БАБХ да бъдат закачени на конвейра с ченгелите!

95

Пенка

преди 6 години

До АнонименЧе кравата за какво мислиш я гледат бе? От хуманност ли? Ще я дои до като може селяка и ще и тегли ножа накрая. А може и направо да и тегли ножа щото май се оказа, че послъга да е била бременна.

94

РККА

преди 6 години

Да я пускат на гейпарада и от утре всички *** организации ще се самосезират за правата и .ПП не става за български колбас че у нашите нема месо......

93

анонимнус

преди 6 години

Жалко за Пенка,Тя няма вина!Ние сме виновни!

92

Л

преди 6 години

А мигрантите???

91

Моренце

преди 6 години

"Дай да лапам" и "Четри лапам" защо още не са се самозасезирали? Бабабх никога не са били компетентни, всеки един случай го доказва - халюциногенна лютеница, саморазправа с животни, птичи грип по царевицата, купи кебапче - събери куче, маслиново олио - внос от Румъния...

90

Анонимен

преди 6 години

До Лопе де ВегаА софиянци ходят до Сърбия да похапват истински кабапчета и кюфтета... Да ги убиват ли на връщане или да ги изследват?===============вярно,бе.и нас ли вече ще ни трепят?

89

ХоХо

преди 6 години

"Четири дни БАБХ бистри кравешката сага".... Стигне ли единпроблем да се решава от БГ админицтрацията смятайте работата за загубена....

88

Анонимен

преди 6 години

На кравата сигурно няма да и се размине, защото не могат да допуснат създаването на прецедент.

87

Анонимен

преди 6 години

Защо е тоз медиен шум за кравата Пенка? Едва ли досега това е единствения случай на заблудени животни да минават границата, и после да са връщани или връщат сами без никакъв проблем.

86

Такъв е живота дядо

преди 6 години

Бездомните крастави кучета имат повече права от разни крави Пенки - поне не ги убиват за нищо.

85

Анонимен

преди 6 години

Единственият проблем на хайванчето са бездушните чиновници.

84

Хъ

преди 6 години

И с какво ще я умъртвяват сега, с кол или с брадва?А пък и от умряла крава създърма не става.

83

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

призовавам всички недоспали дупетати да не призовават за щяло и нещяло за 30 промила рейтинг, щото тва се предполага да е сериозна материя а не цирк папунчеви. по нормалните държави за внос на нерегламентирани и/или забранени храни, животни и др. се лежи.

82

Анонимен

преди 6 години

Пенкеее,лоша работа,няма вече "арбайт махт фрай",а директно издават смъртни присъди.Как можа *** Пенке,да не прочетеш какво са ти наредили бюрократите,къде да пасеш и да не пасеш!

81

баба Гица

преди 6 години

Ами ако ликвидират кравата, като я ударят с чук 10 кг.?? Ако и пръснат черепа и направят от нея създарма и създармата се окаже заразена - болните хора ще трябва да ги горим!?!?!?!? Ужас, как ще ядем създарма от бременна крава, грешно е.

80

****

преди 6 години

Тези от БАБХ да се задължат да ходят по границата,и да ловят всяко диво животно което премине през границата,от страни извън ЕС,и на създърмъ,щом такъв е този безумен закон !

79

Анонимен

преди 6 години

А ние не можем ли да осъдим колективно България в Страсбург за нарушаване правата на животните и да мирясат.А иначе сега ще заседават Сърбия и България дали Пенка е нарушител или не ? - за кво става въпрос - Олеле майко !!!