31

Анонимен

преди 5 години

За Гей Парада се мобилизираха толкова полицаи, бюджета на Ботевград за месеци.Оставиха хората да живеят на жребий.Престъпност и Мутроград, но нали трябва да се усмихваме като Еврограждани......Затова сега ще си купуваме цветни балончета и ще се молим да не бягат от затвора.А пък избягат ли, да не ги срещаме

30

NIKAKVI ZAPLATI

преди 5 години

OT UMRELIQT NE NIE STRAX A KYDE E JIVIQT GALEVI BRENDO I OSCHTE 1000 IUNAKA DE SA BE GOVEDA?

29

SCHAX

преди 5 години

AIDE TOQ UMRE A DRUGIQT KYDE EEE A?KOLEV LI BE KUDE EEE BE?

28

Анонимен_777

преди 5 години

Пази политиците, плутокрацията и селските мутро-боляри разбира се... НО залавя опасни, коварни 'престъпници' като Десислава Иванчева със хирургична точност !...! Ако можеше и така ефективно да борят курупцията по 'върховете' и въобще повсеместната престъпност а...?!

27

Анонимен

преди 5 години

Без МВР, ще ни е по-добре, поне няма да даваме милярди за издръжка, на хора който, нито са в служба на обществото, а даже работят срещу него.

26

Анонимен

преди 5 години

МВР е легалната страна на мафията!!!!Винаги милицията е била в ущърб на интересите на тези, които им плащат и е изпълнявала стриктно заповедите на престъпните групировки, облечени в недосегаема защитена власт! Създадена по модел на съветската репресивна система, МВР НИКОГА НЕ Е ЗАЩИТАВАЛА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА.

25

Iceblast88

преди 5 години

Ако просто имахме поне 1 политик с мозъчна дейност поне на парче гипс досега да бяха приели закон, че заплатите в МВР са обвързани с работата им. Когато немогат 2 месеца да намерят 2 затворника - 90% от заплатите на всички в системата на МВР и така докато ги намерят или до следващия резил. Така или ще работят или сами ще се махнат и ще останат 2000 полицая, но читави и вършещи 100 пъти повече работа от безполезните 200 000 *** в момента.

24

Анонимен

преди 5 години

МВР е в пълен колапс. Липсата на всякакви реформи доведоха до това коматозно състояние.

23

до Катила

преди 5 години

Що някой трябва да върши работата на хрантутници с големи заплати и ранно пенсиониране? Посочваш държави където да, има гражданско общество, но и полицията си върши работата без почти да има изтичане на информация към престъпния контингент!

22

Анонимен

преди 5 години

Гражданска война

21

Анонимен

преди 5 години

Не е само Ботевград без полиция, повечето малки градове също са без полиция, всички полицаи са в София, Пловдив и Варна.

20

Роб на влаЗта

преди 5 години

Когато полицията залава 50пъти един и същи черен българин и съдът го освобождава за да си гледа децата въпреки че няма съпруга ....

19

до 23

преди 5 години

Явно имаш комплекси трудно преживяваш и осъзнаваш някои неща , проблема си е твой а иначе побългарени/българизирани роми като този Георги във всяко едно село и град в България

18

Анонимен

преди 5 години

Полицията в България предимно охранява стадионите, когато има футболни мачове и е в изобилие по улиците при национални празници и паради. През останалото време никой не знае къде е полицията, г-н Румен Петков.

17

до 16

преди 5 години

Не разбирам защо се дразниш като такива хора живеят от векове у нас , явно нищо не разбираш или въобще не искаш да чуваш за такива Общества у нас , според мен не познаваш добре собствената си родина , не си само ти

16

Щерю

преди 5 години

България: - Престъпниците си се шматкат, а полицаите са си шматки...

15

Катила

преди 5 години

***, майна, за всичко ви е виновна държавата, в случая полицията. Докато няма гражданско общество което да съдейства активно на държавата ще е така. Ако беше в Швейцария или Германия до сега обществото да е съдействало милион пъти и тези двамата да са на електрическия стол. А тук си ги скатаваме и след като се разреши случая изведнъж се оказва, че цял град са знаели къде са и какво са правели. *** народ сме и това е!

14

до 16

преди 5 години

Иска ти се , различни сме и с тебе , събуди се от таа Руско-комунистическа Пропаганда , в България живеят хора от различни Националности , актуализирай си драйвера в мозака

13

Стоян Динков

преди 5 години

До топ секретВсички сте едни и същи

12

ТОП СЕКРЕТ

преди 5 години

А този ром който се казва Георги в едно видео вчера не е ли скандал м/у Българи и Роми тука скобичка защото хората не познават това Ромско Общество , това са роми с тенденция към българеене и християнизиране , тоест носят български имена и изподядвад православие същите тези Роми по сведение от интернет които живеят по тези Земи от 9 век.