18

Преди повече от

преди 5 години

100 години ЖУЛ ВЕРН го е предрекъл!

17

По кротко

преди 5 години

До 10.11 1989 година по ДУнава намирахме западни пластмасови мръсни опаковки.. Български нямаше..Тихия океан подаде ,че не е повод з а набеждаване на развъжданите хора за огромния брой пластмасови ***..За двеста триста години ще ги седиментираме ,капсулираме и готово ..Палеонтолозите след пет хиляди години ще развият тезата з а особен вид живи организмни..

16

Стеф

преди 5 години

Борбата с пластмасата ще е много трудна.Хората са глупави създания и до като не е ужасно късно не се плашат.Лошото е,че няма как да се контролират държавите от третия свят.

15

Мюмюн

преди 5 години

Мога да се закълна че 90% от замърсяването го правят под-човеците от азия и африка! Следователно за да очистим пластмасата трябва да приложим заветите на Сталин!

14

ghjgj

преди 5 години

Бре не изливаме казваш? Струма, Места и Марица със всичките си притоци къде се изливат?

13

Анонимен

преди 5 години

Няколко въпроса:- ние в Средиземно море изливаме ли нещо? Практически не, през Босфора не минава много.- някакъв риболовен флот имаме ли - не, нарязахме го за старо желязо отдавна.- пряко или косвено участваме ли в цялата тая апокалиптична картина като вредители - не, не участваме.- защо от нас искат да взимаме мерки, при положение че виновниците са на съвсем друго място?Значи някой правил "бизнес", а сега дайте да дадем.Едрия транснационален бизнес да даде. Не ние.

12

Handel

преди 5 години

Пак някой цели да опапа парички за "почистване". Как ще го изчистите бре, като там половината бряг е на арабеските? Преди години бяхме в Египет на екскурзия - в Каиро делтата на Нил беше пълна с островчета - от ***. И всичкото бавно но сигурно се придвижва към морето. А се пробвайте да им забраниет да ползват пластмаси.

11

Gogo

преди 5 години

Ако така продължаваме с пластмасовите продукти скоро ще имаме съдбата на динозаврите, а след време някой друг вид ще се чуди защо ли сме изчезнали!!!

10

Еколог

преди 5 години

Средиземно море отдавна е море от пластмаса. В черно море положението не е по-добро.За щастие пластмасата не пречи на водните животни, флора, фауна и летуващи хора.

9

Анонимен

преди 5 години

Това не е шега,това е самата истина и положението наистина е сериозно,не само в Средиземноморието,но и реките,океаните.Плуват километрични петна с пластмаса,която убива водните животни,флора и фауна.

8

Океан

преди 5 години

Алтврнатива: Малдиви, Дубай, пустиняи т.н. "търтизъм"...

7

Анонимен

преди 5 години

Друго си е на черноморието, което трябва да се прекръсти на кафявоморие, яжте шитаци и плувайте сред тях, само Средиземно море!!!

6

Океан

преди 5 години

Грийн Пийс, Слава Богу, *** нямам, накой друг ги унищожава, но ако влезе насекомо, го пращам там откъдето е дошло - навън, не ги убивам)

5

пепе

преди 5 години

Поредният еко био булшит!

4

Океан

преди 5 години

Да беше само СредиземноПолиуретанова планета:(А е лесно. .!

3

Грийн Пийс 2

преди 5 години

... Вие какво правите с *** у вас , когато започнат да пъплят здраво ... да се размножават ... да Ви дразнят ... да мърсят... УНИЩОЖАВАТЕ ГИ ВСЕ НЯКОЙ ДЕН , нали ? ...... А сега познайте какво ще направи с такива , като нас ......... ЗЕМЯТА ... Някой хубав ден ! ........ И какво като сте Милионери от далавери на гърба на милиони нещастни хорица ?!?! ... Ще се спасите ли от някой МЕГА ТРУС или БИБЛЕЙСКИ ПОТОП ?!?! ...... Почти никой НЕ осъзнава колко сме НЕЗНАЧИТЕЛНИ и СМЕШНИ !!! ......

2

Грийн Пийс

преди 5 години

Що ? Вие нещо друго ли сте очаквали да се случи с Природата и Майката Земя след толкова години безпардонно и брутално нагло ЗАМЪРСЯВАНЕ и откровена СВИНЩИНА ?!?! Както сами виждате... Майката Земя е жив организъм и вече ни го връща също толкова брутално ! Сами си направете сметка колко Земетресения , потопи , урагани , изригващи вулкани дори ! Има в последно време ... И най вече - КОЛКО НАЧЕСТО СТАВАТ !!! Дали е случайно , а ? Случайно ... за "хейтърите" и откровените простаци ... :( :( :( !

1

Честито на

преди 5 години

летовниците из средиземноморието