6

Цонко

преди 5 години

Критерият по местоживеене е възможно най-справедливия. Не е нормално да си водиш детето на училище в другия край на града, а на улицата срещу вас да има училище. Говорим за безплатното, държавно образование. От тук нататък всеки е свободен да квалифицира децата си, според възможностите си, извън държавното училище.

5

Анонимен

преди 5 години

В статията в 73 всичко заето, после свободни места. Противоречие всъщност. Да дадем за пример Младост в София. 125 училище е мечтано и на светлинни години от някой училища в района, ако и другите училища са такива няма да има този проблем. Разликата е видима, 125 ремонтирано, чисто, децата с униформи. И поне още 5 училища се сещам в района, където вътре времето е спряло, личи си, че няма грижа и е мизерно.

4

Анонимен

преди 5 години

"Хубаво е, когато родителите решават къде точно да учи детето им, но това е доста труден процес."В правото няма НО.

3

Discovery

преди 5 години

Спокойно... след некоя и друга година ще им се молите на децата да учат при вас, оня бейби бум дет беше още година-две и ще минат всички деца, после ще има да има да се чудите как да вържете две паралелки.....

2

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМоже, ама само ако си от едно точно определено малцинство.Ако си от мнозинството институциите ще ти разкажат играта.

1

Анонимен

преди 5 години

Ако ок първолака не се класира, догодина пак може ли, да пробваме ?