28

Анонимен

преди 5 години

Ашколсун комшу! Чок гюзел сериал.

27

османски бейлик

преди 5 години

*** са дошли от Европа и ние ги приехме. Лошото е, че са необразовани като вас и не искат да работят, за разлика от вас. Но хитруват, не учат, крадат, вземат ТЕЛК и си мислят, че така ще я карат вечно! Скоро лапачката ще свърши!

26

османски бейлик

преди 5 години

Ние когато пратихме космонавт, турците още нямаха ток! 50 години след нас говорят за АЕЦ и нямат никакви кадри за целта. Още великия О'Хенри обрисува в разказите си, че турчин, това значи зъл, необразован и изостанал персонаж! ГЮЛЕ, ГЮЛЕ, ЕУРУПА! Само дрънкат ръждивите си военни трактори, но скоро ще си намерят майстора!

25

ЕВРОПЕЕЦ

преди 5 години

Турция е със срината икономика! Лирата стигна до невиждано дъно, инвеститори бягат, няма изглед за приемане в ЕС, гонят гастарбайтери и турски гета от Европа... Остава да изпратят някой фес в Космоса с турска ракета, работеща с изгаряне на слама! Америка вече не иска Турция и врътна кранчето на милиардите долари! До няколко години тази псевдодържава на изкуствено дишане ще се разпадне! Връщаме си земите чак до Константинопол!

24

Сектир

преди 5 години

Ей, ама го е бъз тоз баш бай ...., бе! Е хареса му да е център на внимание, ама всяко нещо си има цена и край. Сега трябва да си я плаща подобаващо!

23

софиянец

преди 5 години

бе турска им работа-прости та дзънкатТия често не знаят на кой свят се намират.Вижте им сериалите-турски глупости платени с европейски пари за да се оправи имиджа на турчина.Да-ама НЕ!турчина освен за смях за друго отдавна не става.

22

Анонимен

преди 5 години

Луд умора нема,само се поти, та и този с главните букви така.

21

Анонимен

преди 5 години

Луд умора нема,само се поти, та и този на снимката така.

20

999

преди 5 години

ДО 20ВЗЕМИ СИ ОПИЧАЙ АКЪЛА -АКО В ТУРЦИЯ НЯКОЙ ЛЕЕ КРЪВ ТОВА Е ИЗМИСЛЕНОТО ПКК,ЧИИТО АКТИВИСТИ НЕ СА КЮРДИ А АРМЕНЦИ ! И ТЕ ИМЕННО ЛЕЯТ КРЪВТА НА КЮРДИТЕ .ГОВОРИШ ЗА ПРАВА НА КЮРДИТЕ ЕЙ ХАРАЛАМПИ - КАКВО ПРАВИТЕ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ ЗА РОМИТЕ ???АЗ ПРИЗОВАВАМ ЕЙ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ - ДАЙ ДА ИЗЛЕЗЕМ НА ЯВЕ В ЕФИР - ДА ВИДИМ КОЙ ПРАВ КОЙ КРИВ И ЗА КАКВИ ПРАВА ГОВОРИШ ???ИМА ЛИ СУВЕРЕНИТЕТ В БЪЛГАРИЯ ???ИМА !!!ТОГАВА ТИ БЪЛГАРИНО СПРИ ДА ГОВОРИШ ЗА ЧОВЕШКИ ПРАВА!!!НЯМАШ ПРАВО!

19

Анонимен

преди 5 години

А да не би пък с вашите тролски коментари да не представяте същността на турчина?Ердоган ви е на сърце, защото обяви България, че била в духовното поле на Турция. Ако нашия Президент каже такова нещо ще се скъсате да ревете- Защо никой не отразява вижданията на опозицията, която призова турците да спазват законите в страните, където живеят? Вие желаете да потопите съседите си в кръв както правите с кюрдите и ако на тях не им харесва ги плюете.

18

999

преди 5 години

Роналд Рейгън е казал,така:"Арменски геноцид няма.Имало е една голяма трагедия в която,Османците са дали много повече жертви".Др.виден американски политик,предизвика гнева на арменците с изявлението си,че:"геноцида е една измислица,благодарение на която всяка година арменци се събират за да им се напомня,че са такива.Ако я нямаше тази лъжа,отдавна арменците щяха да са забравли,че са такива".ЗАЩО С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН СИ МИСЛЯ:"ЕВАЛА,ЧЕ ИМА ТУРЦИЯ.ИНАЧЕ ОТДАВНА БЪЛГАРИНА ДА Е ЗАБРАВИЛ,ЧЕ Е БЪЛГАРИН

17

999

преди 5 години

БЕЗОБРАЗНИТЕ КОМЕНТАРИ ЛИШЕНИ ОТ ВСЯКАКЪВ СМИСЪЛ ВИНАГИ СА СИЛНО ПРИСЪСТВАЛИ. ТОВА ПОКАЗВА НИВОТО НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО.МНОГО ОТ ВАС ПИШЕЙКИ КОМЕНТАРИ СИ МИСЛЯТ , ЧЕ ПРАВЯТ НЕЩО ДОБРО ЗА СЕБЕ СИ,НО ВСЪЩНОСТ ВИЕ НАЙ-ОЧЕВАДНО - ЧЕРНО НА БЯЛО ДЕМОНСТРИРАТЕ И ПРЕДСТАВЯТЕ СЪЩНОСТТА НА БЪЛГАРИНА!ВАШИТЕ ОТЗИВИ СА ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ОТЧАЙВАЩИЯ И ЖАЛЪК ВИД КОЙТО ПРИДОБИВАТЕ С ГОДИНИТЕ.УМСТВЕННО НЕДОРАЗВИТИЕ,ЗЛОБА,ЗАВИСТ ВОДЕЩА ДО ШИЗОФРЕНИЯ ... ЖАЛКА КАРТИНА,КОЯТО СИМВОЛИЗИРА И ПРЕДСТАВЛЯВА БЪЛГАРИНА

16

Анонимен

преди 5 години

Реджепа казва ли нещо,кога ще се изтегли от Кипър?Сега мераците МУ са да вземе парче и от Сирия,но тоя път няма да МУ се размине.Преди изборите лъже турските селяни за благоденствие и космос,но интелигенцията в градовете го презира и няма да гласува за него.

15

Анонимен

преди 5 години

Ердоган голям политик! България е турска!

14

Анонимен

преди 5 години

Като ви гледам какви сте умни... Ми се повръща от вас недоразвито и болно племе... Скоро нема да ви има въобще.. Де.. А и гнидите

13

анонимен

преди 5 години

ако тьпите турци изберат пак султана няма да видят ес пари и визи искаме турцияна ататюрк жените да махнат парцалите от главите си свобода за полит затворницитурските танкове да се изтеглят от сирия да се спре геноцида срещу кюрдите

12

Анонимен

преди 5 години

Турската лира пада от 10 години, в момента е на 37 стотинки.

11

Анонимен

преди 5 години

Бидето трябва да замени ибрика в космоса.Конструкторите да не пропуснат- нов момент в космонавтиката.

10

Fck

преди 5 години

Да пратят Ердоган ,като астронавт в открития космос и да си починем най-накрая всички от тоя мега луд човечец.

9

бай Иван

преди 5 години

Какво правим с килимчето и молитвата в безтегловност?Реджепа пак се изказа неподготвен.