8

Azov

преди 5 години

До АнонименЛошо било да агитираш за нещо добро, като здравето? Нали после касата и нашите данъци ще плащат за високо кръвно, ССЗ, висок холестерол и тн.? Да си в добра форма (поне да полагаш минимални услия) е почти безплатно и не отнема повече от 30-40 минути на ден, като дори и това време може да бъде съкратено до около 20 мин. за "вечно заетите". Догодина удрям 30, мисля до тогава да съм в най-добрата форма в живота си и да бъде така и за напред.

7

Цецо

преди 5 години

До Анонимен 7Не мисля, че е смешка, поздравления за инициаторите, а също и на медията, отразила това събитие! Движението е живот, спрем ли да се движим - умираме! Затова адмирирам всяка подобна инициатива, независимо къде се провежда!

6

Анонимен

преди 5 години

Днес, благодаря за смешката. Идеята не е лоша. А подскоци ще има ли? Не забравяйте каква е силата на подскока. За да сме водещи по две направления, не трябва да се пише" на първо място по сърдечно-съдови заболявания и на последно по двигатена активност", а "на първо място по ССЗ и на първо място по обездвижване". Резултата две първи места, не едно първо и едно пследно както в статията. Положително мислене нали? Иначе идеята е МНОГО ДОБРА. Само мястото малко неподходящо.

5

Пичагата

преди 5 години

... А Делян Пеевски и Искра Фидосова ще се включат ли ?!?! ............ Или те "тренират" само с кюфтаците в Парламента по 19 стотинки и с парите на обикновените Българи ?!?! .......

4

Сократис

преди 5 години

И тук, пак се връщаме в доброто старо време, когато беше помислено за всичко...Във всяко предприятие и учреждение имаше задължителна 10 минутна физзарядка два пъти дневно.Служителите правеха същите леки упражнения, които сега показно и рекламирано им показват подобни "фитнес инструктори".Какъв инструктор или треньор ти трябва, за да клякаш, ставаш и правиш лицеви опори-да те държи за ръката ли? Този млад човек няма ли по-сериозна работа а се е захванал с неща които и на децата са ясни?

3

Анонимен

преди 5 години

Няма по-лошо нещо от това да агитираш някой да прави, каквото ти правиш. Дори да е за добро. Всеки трябва сам да избере пътя.

2

зевзек

преди 5 години

искам да видя шкембе войвода на успоредката да прави кофички :)))

1

Анонимен

преди 5 години

А коремни превъртания пред президентството?