57

Агент минцифайка

преди 5 години

Само физкултурника Цвък.цвък. щеше да ги ловне!

56

Manson

преди 5 години

Дали е подходяща поговорката?:мечка страх мен не страх или ако се плашиш от мечки не ходиш в гората ..... а......

55

Rambaldievskievichus

преди 5 години

Долу МВР!!! Никаква полза от него. Пълно е с тумбаци и чесаци. Кого хванаха? Галеви ли? Петко Сертов ли? (Жена му го откри.) Убиецът на Луканов ли? (Русов - горкият - пребиха го от бой, понеже мислеха, че е той, ама - не.) Само пари цицат и - нищо. Кой уби Карамански, Доктора, братя Илиеви, Ил. Павлов...? Нищо, нищо и нищо. А всъщност всичко или почти всичко се знае, но се прикрива. Това е. Долу МВР!!!

54

Анонимен

преди 5 години

На тези голите и босите,дето им дадоха 100 милиона трябва да им се търси съдебна отговорност,за умишлено неизпълнение на задълженията си,водещи до риск за живота на гражданите!!

53

Цецо

преди 5 години

Направо се втрещих, като прочетох, че са отишли да проверят сигнала НА ДРУГИЯ ДЕН!!! Ако това е вярно малкото уважение и респект към МВР, което ми е останало, ще се изпари напълно!!! Ми то изобщо не е трябвало да тръгват, само да се поразходят и да почупят нахалос народна пара!!! Вече се замислям, че е възможно и нарочно да са се забавили?!?

52

Анонимен

преди 5 години

За какво им казвате изобщо на милициенрите, като нищо не правят? По добре кажете на затворниците накъде да бягат, че някой ден може и да ни върнат добрината и да свитнат някой от парламента.

51

Анонимен

преди 5 години

Малеее.... "до колибата пристига джип", но смелата полиция ""нямаше възможност не бяха облечени подходящо, нямаха джип". После джипът мистериозно прелита покрай всички постове на Пътна полиция, но нали бил с ВИНЕТКА вътре и с ФАРОВЕ, преминал ВСИЧКИ камери за N милиона лева! И се озовал в Ботевград.... От Своге... Бааааааааасиии ПОЛИЦИЯТА, Майно-льо!

50

Анонимен

преди 5 години

ДОЛУ МВР!

49

----------------

преди 5 години

*** мола ви са. Там горе на високото без катерачна техника и кислороден апарат не моем се качи. Сакате да ги уморите ли, милите ни полицайчета? Я се качете вие горе по токчета и 2 сантиметра манекюр и прическа за 100 кинта.

48

Анонимен

преди 5 години

Става все по-трагикомично...

47

Анонимен

преди 5 години

АБЕ ЗАЩО НЕ СА ГИ ЗАДЪРЖАЛИ МЛАДЕЖИТЕ, ТО ЧЕ НЕ СЕ ОЧАКВА ТОВА ОТ мвр, Е ЯСНО)));

46

Анонимен

преди 5 години

Пародия на държава.

45

Анонимен

преди 5 години

Хората им казали къде са и те пак не ги хванали, какво да коментираме. Да се закрива тая институция, нищо не става от нея. С какъв ъкъл са помагали на полицията, абе деца то тия хора играят с полицията - та утре вие ще имате неприятности и проблеми.

44

Бай Шиле

преди 5 години

Следващата серия на Полицаите от края на града ако е с този сценарий ще бъде уникалнаа.

43

Анонимен

преди 5 години

Върви един комедиен сериал за българската полиция. Ама той бил документален. Ти да видиш.

42

Анонимен

преди 5 години

Местните полицаи явно са се страхували и са чакали спецчастите. Иначе това забавяне няма логично обяснение.

41

Анонимен

преди 5 години

Ами правилно се мотат полицаите, защото знаят,че тези са въоръжени и опасни. По-приятно е да се взимат подкупи и да си затварят очите. Те,всъщност, не са полицаи, а първата най-широка степен на масовата престъпност у нас.

40

Fck

преди 5 години

Абе ясно беше ,че са хванали гората. Ама да ти подадът сигнал ,че са там и ти 24 часа да не се качиш да ги заловиш. То си е направо затваряне на очите. На това ми прилича

39

д-р Исня

преди 5 години

Ко ривете уе! Поне един *** се е вдигнал на сигнала за забелязани рецидивисти и то светкавично - след 24 часа. Можеше да каже както на мен дежурният пожарникар на сигнала за пожар в индустриалната зона на Плевен - "Дооооре, те *** горят гуми! Ааае!" И затвори, за да се обърне на по-хладната страна на възглавницата.

38

Поне се отървал

преди 5 години

Колев да му мисли сега къде ще бяга. Пелов го няма сега Колев да му мисли или стяга багажа и да върви при Галеви. Ако Колев е този който ще отмъсти на Панчев да се пробва ако Панчев го застреля и него еми и Колев ще се отърве.