8

КНСБ=тунеядци

преди 5 години

Тунеядците от тази безполезна организация, са на принципа "Дайте да дадем". Паразитират за чужда сметка и затова си позволяват да изказват безумни идеи.

7

Анонимен

преди 5 години

До 5 Фабрики, произвеждащи какво ? Държавни линше са ? Защото ако не са, ще е пълна шашма. Никой свестен, немалко да инвестира в България. Чужденците не ни вярват на властите, а българите, ако не са от "четата", просото са наясно, че никога не трябва да се предприема нищо в родината ни, освен ако не искаш да станеш дарител на партия или спонсор на 10 агенции, който ти искат такса въздух.

6

шматка

преди 5 години

До 1Че той ако е свестен майстор до ваучери ли ще допре.

5

Анонимен

преди 5 години

Дайте ваучери на партиите, не истински пари. Ваучер за реклама, ваучер за плакати, ваучер за наем. Всички разходи се проверяват и се плащат тогава. Сега вземат милионите и могат да правят всичко с тях.

4

Анонимен

преди 5 години

В България е пълно със работа! Няма липса на работни места. Има липса на квалифицирани кадри. Младите масово си мислят че щом имат "вишу" значи са много квалифицирани. А това не е така.Старите пък са спрели развитието си отдавна и в повечето случаи уменията и знанията им вече не са актуални и не се търсят от бизнеса.Бизнеса вече се развива прекалено бързо и хората не могат да наваксат. Всяка година изчезват професии и се появяват нови които изискват все по високи нива на експерни знания.

3

Превод

преди 5 години

Държавни ваучери = вземаме пари от работещите и ги даваме на мързелите.

2

Тръба

преди 5 години

Работицата си я задръжте. Дайте идеи за безпаричието.

1

Анонимен

преди 5 години

Супер.Само свестен маистор да има че ко е като моя 15 дена две стаи и накрая аз съм маистор що щото си оставил ръцете но иначе се поръчва материал руменчо ела си огледаи обекта и ако видиш нещо сподели