15

Анонимен

преди 5 години

До KretiА тировете преди и след него? Те как са минали? Като с доведения син на певачката. Колко коли преди и след него са минали и не са имали проблеми? Кретенско си е?

14

правовата държава

преди 5 години

За да бъдем правова държава трябва терористите по пътя да бъдат за дълго в затвора. За винаги да престане практиката да ги пускат да избягат от правосъдието. Защото тези където пускат престъпниците може след време да бъдат прегазени техни близки.

13

терминали за тирове

преди 5 години

До Драгоман и Свилен град има построени терминали също както са в Германия. Качват се тировете на влака и ги прекарват. Така няма да заспиват по пътищата и да предизвикват ПТП. Освен това държавата ще печели много. Но корумпираните власти искат държавата да не печели а те да пълнят гуши.

12

справедливо

преди 5 години

До живот без право на замяна.

11

Анонимен

преди 5 години

И да си продължа мисълта най излиза че са го осъдили понеже в момента сме уж в центъра на Европа законите трябва да са за всички и да се спазват аз ако съм на негово място сам щях да си поискам доживотна който не може да не кара

10

Анонимен

преди 5 години

Аз не съм адвокат ,но ако разсъждаваме логично би трябвало да го съдят по отделно за всеки член от семейството а не на едно и по този начин му се намаля присъдата добро поведение малко кинти и така като гледам максимум 8 години

9

Кифла

преди 5 години

До Анонимен, каква друга гледна точка, бе? Три отнети живота!!!няма друга гледна точка

8

Анонимен

преди 5 години

Не знам каква е истината, но по тази "магистрала" пътувам само по 2 пъти в годината и всеки път има нещо нередно - съборени на земята ръждясали табели за ремонт които виждаш и отбягваш в последния момент, коне, велосипедисти, коли в насрещното, т*паци дето те изпреварват със 150 само за да спрат 500 м. по-напред за да пикaят (явно държат да ги гледам) и т.н.

7

Анонимен

преди 5 години

15 години минимум! Изверг съветски!

6

Teodor

преди 5 години

Пушил - непушил, бастисал е 3 живота! За това трябва да лежи в затвора ДО ЖИВОТ! Какво ще ми хленчи сега колко много съжалявал! Ех, защо не живеем в нормална държава!!!!

5

Независим

преди 5 години

Никаква марихуана няма, приписаха му я, защото иначе пътно управление трябваше да бъде съдено.Това е истината.

4

Kreti

преди 5 години

Не може фирмата ремонтирала пътя да изгори тя е на ГР.ОБ. Да спре буса на АПИ в лява лента на магистралата и коносите сложени на 15м зад буса. Как спира тир за 15м?

3

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТрътльо разбираш ги ти тия работи

2

бай

преди 5 години

Това дали е пушил скоро или отдавна вече е без значение, защото куките промениха закона.Преди беше "под въздействие", сега е "след употреба", така че ако пушиш трева имаш реален шанс да гризнеш дървото и много време след като е отминало действието й

1

Анонимен

преди 5 години

Марихуаната остава месеци в тялото, това не значи, че се е бил напушил и седнал да кара. Аман от неграмотност българска.