35

Ричарт

преди 5 години

Тоя *** да го вкарват бързо в затвора да му поцепят ***. Там вместо знамето ще си запали ***.

34

ФРИЗЗ

преди 5 години

Тоя първо трябва да бъде глобен с 5000 лв. и в затвора за 3 месеца само заради фланелката, която носи. А после за самите действия - колкото реши съда!Крайно време е да се криминализира носенето на фланелки с Че, Енгелс, Ленин, сталин, маркс

33

Цветан Караилиев

преди 5 години

До Bat PetkoИзтрещяло същество,не съм бил някъде наблизо,сигурно щеше да има нужда от много неща,може би и катафалка.

32

пресилване

преди 5 години

1. Няма основания за задържане под стража затова , че е поругал знамето ни. 2. Повече ще го заболи от солена глоба - примерно 10 000 лв., и ако не може да я плати-тогава затвор.... 3. Ще направим герой един обикновен ***.

31

Анонимен

преди 5 години

Защо на такива индивиди не им се отнема гражданството ? След като не им харесва тук, да заминават където са щастливи.

30

Bat Petko

преди 5 години

Този "бах ги в патриотите" верно е изкукуригал.

29

до 26

преди 5 години

В цял свят е престъпление !Това ,че си закупил нещо не ти дава абсолютна власт за използването на стоката!Нали ти хрумва ,че може да си вземеш и базука!Онези сайтове ще те изтрият при първия сигнал! Тук ще те съдят и там също!"Щом съм купил нещо от магазина това е моя собственост и аз решавам какво да правя с тази моя собственост ,ако иска ще пикая върху нея ,ако искам ще с.ера върху нея !"Да ти имам лумпенщраската логика!Да вземем да караме коли с касови бележки а ?

28

Анонимен

преди 5 години

Политиците ежедневно уринират върху тая държава в преносния смисъл, без нищо да им се случва.

27

Bat Petko

преди 5 години

Тоя по добре да не излиза, защото иначе дори не си представя какво ще му се случи

26

Руди

преди 5 години

До бах ги в патриотите А бой искаш ли ?

25

Анонимен

преди 5 години

Съдът да освободи тоя *** за парада им,след което пак да го приберат в пандиза за следващият парад с други от противоположният му пол.

24

Анонимен

преди 5 години

ЧОВЕКЪТ доказа тезата си! Но "проKУPатурата" даже не се усеща, че прави точно това, което Михаи Михайлов иска...

23

Анонимен

преди 5 години

Има опасност да извърши друго "престъпление" - ще вземе утре да уринира пред централата на ГЕРБ.

22

Анонимен

преди 5 години

Репресия! Едва ли този човек представлява опасност като рецидивисти, извършили грабежи и убийства по десетина пъти, които съдът пуска и се разхождат на свобода с някаква гаранция. Просто държавата ще употреби цялата си репресивна машина, за да смачка този човек защото си е позволил този начин на протест. А българската държава е гадно нещо и заслужава човек по някакъв начин да изрази презрението си към нея - този е избрал този начин.

21

еха правосъдие

преди 5 години

Значи ако запалиш знамето и уринираш върху него прошка няма. Но ако заколиш някой и си с чисто криминално минало - условна...

20

до 15-17

преди 5 години

Да ти имам мисленето овехтяло!Ти направо ме върна във втори век ,дето като купиш нещо и може да си правиш каквото си искаш с него ,роби,жени,камили, *** ,евнуси.Само дето дори и тогава ,да набиеш роб ,не е като да счупиш SPQR.Жалко ,че амфитеатъра е затворен ,че лъвовете са гладни.Като човек с 2000 години по модерно мислене ,ти гарантирам ,че с този мироглед си роб до гроб ! Търкай,ако не успееш едно бързо!Аман от лумпенщрасета с "мнение" !

19

Анонимен

преди 5 години

Те рецидивисти не затварят,а този го затвориха,защото протестира срещу несправедливостта и съда.Прибраха ги,за да не се чуе неговата гледна точка,също като Иванчева.

18

Ранърса

преди 5 години

Пратете ми го в панделата ,да му обърна хастара на тоя Джендо !

17

Анонимен

преди 5 години

Предполагам, че името му звучи не по български, щом не го споменават, а го заместват със "собственикът на..., пикльото..." Да няма етническо напрежение.

16

До 15 и 17

преди 5 години

Може да си го купил ти, но то е СИМВОЛ.В момента си заслепен от някаква твоя идея. Това се случва на всекиго. Затова си хапни добре, легни да поспиш, после излез да се разходиш. Ако ти е възможно, не се занимавай с този въпрос и вечерта. Утре, като се събудиш, ще можеш да видиш проблема и от друг ъгъл.