15

Това не е ЦСКА

преди 6 години

Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.

14

муспи

преди 6 години

Този нещастен сърбин никога не е очаквал съдбата да го забие в един български мафиозен отбор, нямащ и една година история. Агитката им го впечатлила със своя турско ромски състав, а и униформата им е като турското национално знаме. Тандема Ердоган-Бойко щедро ги финансира. Дали ще може да закачи и той нещо по съществено? - съмнява се, ще се завърти няколко пробни месеци.

13

Майор Алфов

преди 6 години

едни и същи коментари, с едни и същи правописни грешки тука, и на още 3-4 места... явно, аудиторията е теологически подготвена.

12

Ицо

преди 6 години

До КЗЛТова ЦСКА София откога има 31 титли. Моля проверете във всички световни, европейски и Български футболни съюзи и ми пишете, защото съм се хванал на бас.

11

Анонимен

преди 6 години

и после пак съдиите ще са им виновни :)

10

Анонимен

преди 6 години

от сърбите няма по големи хвалипръцковци много добре знаете че тяхното жито е като дренки само не знам защо сме толкова наивни че да им вярваме сигурен съм че до петият кръг на новото първенсво ще бъде разкрит и отново ще има треньорска рокада ДОКОГА

9

Пената от Мировяне

преди 6 години

До Koe ЦскаТова ,което редовно бие ГМО ФК ,,Лафчис,, 1992 от село Подуене,Джендо !

8

До 8-до Vlady

преди 6 години

Водил отбор се казва за тренъор които го е изградил и е оставил почерка сиТоя Аутори е сменил над 25 клуба в кариерата си и никъде не са го държали повече от две години.Така че повече е развалил,отколкото изградил .А в Европа има само провали.Защо го изгониха от Бенфика само след 5 месеца? Ще поживеем ,ще видим.Да не стане като с приятеля на Моуриньо ,Бруно Рибейро който беше заклеймен като срам,резил и позор и менте треньор.

7

Анонимен

преди 6 години

колко ли голям комплексар трябва да е един човек, за да си смени официално името по паспорт с "Ел Маестро" ?

6

до Vlady

преди 6 години

Ти си поредния ***, който си шляпа е така в нета.Аутори е водил Ботафого, Сантош. Вашку , Интернационал, Сао Паоло, Гремио и т.н.Шампион на Бразилия и на Световното клубно първенство.

5

vlady

преди 6 години

До Вели СмирненскиИ Аутори не е стока - водил е предимно средняци в Бразилия и Португалия без особени амбиции и постижения. Вземи единия удари другия.

4

Вели Смирненски

преди 6 години

Ама този толуп на Гришата на ЦЕСЕКАТО ли е станал треньор.Е тва е несериозно, ква титла , кво пет лева.Лудогорец взимат Аутори, а тия некъв голобрад сърбин.

3

Анонимен

преди 6 години

Гоооляяям праз!

2

КЗЛ

преди 6 години

САМО ЦСКА СОФИЯ!!! Напред Ел Маестро към 32 титла на България!!!

1

Пената от Мировяне

преди 6 години

До Коледа пак ще потърсите Джуджето...