11

ЧИНГЕНЕ

преди 5 години

Мръсни българи...

10

АНОНИМЕН

преди 5 години

Грешна информация! Турски мерцедес се е блъснал в български тир....Първо да се информират коректно и тогава да пишат статии.

9

До 7 Minuva

преди 5 години

Няма такава забрана за изпреварване на двулентова магистрала в България. Тичай в КАТ да си върнеш книжката.

8

Пътуващ

преди 5 години

Минах от там, задръстването беше 3-5км, но не заради катастрофата на камиона с колата а заради други 2 катастрофи 1 км преди тази: една в аварийната лента със *** които както винаги бяха решили да карат там защото са велики и не трябва да чакат, и втора катастрофа 500м по-надолу в лява лента с *** които си гледат телефоните и не спазват дистанция. Мъка мъка....... пак висях 1 час заради охлюви...

7

Minuva42

преди 5 години

До Партиен членА в Европа видял ли си на магистрала с две ленти да се изпреварват камиони?Те за това там не пречат, защото си карат в колоната и нямат право да се изпреварват.И тук нямат право да се изпреварват, но никой не ги санкционира.

6

Анонимен

преди 5 години

Турски ТИР-мерцедес:1:0

5

Партиен член

преди 5 години

В Европа обикновенно дясната лента в продължение на километри е заета от камиони наричани у нас тирове.Интересното е че там не пречът на никой но тук сулю и пулю взел книжка купил си "маркова" кола за 5000лв.и хоп той вече е голем и място за тирове на неговия път няма.Пътя е за всички който му пречи нещо да кара на полето там трафик няма.

4

До Анонимен

преди 5 години

Ами те нашите джигитчета са толкова примерни и спазващи правилата за движение че все други са виновни.Знаем кси гиак изпреварват. Да не търсим вината винаги в ТИР-вете.

3

Див Петел

преди 5 години

До Анонимен Да ги харчат тия пари за лекарства

2

Анонимен

преди 5 години

Да позная ли, че тирът се е престроил рязко и без мигач...

1

Анонимен

преди 5 години

А в момента на магистралата след Пловдив, в посока Бургас, има лалугери с камера, скрити зад знак деветдесет. Дремят, снимат и чакат пенсията на младини.