9

Анонимен

преди 5 години

До До 4По принцип си прав но за лъвовете и тигрите си невежа.Явно не си чувал за лигър и тайгън...това са недъгави котки, без поколение , което още веднъж доказва, че смесването и омесването не води до нищо добро!

8

До 4

преди 5 години

По принцип си прав но за лъвовете и тигрите си невежа.Явно не си чувал за лигър и тайгън.

7

Психодиспансер

преди 5 години

Поне има снимка с Ердогана ....

6

Мда

преди 5 години

Йозил е безспорно голям играч,обаче ако една Германия няма с кого да го замести,накъде са тръгнали?Дето се вика-трябва да имат футболисти за 3 отбора.

5

Анонимен

преди 5 години

Този Йозил е прероденият Енцо Ферари.

4

Анонимен

преди 5 години

На вас пьк *** какво вие направил великия Öзил че се сьрдите?!? И какво точно ви свьрзва немския национал след като ние турците сме по близки с вас булг отколкото вие с немците?

3

Анонимен

преди 5 години

няма място тоя тур-чин в немският отбор !затова се казва "национален отбор", т.е. това е "лицето на нацията". е може ли тоя "аркадаш" да е "лице" немският отбор, питам аз ?!от много смесване и омесване, накрая губиш идентификация ... и ставащ едно нищо и никой!лъв, тигър, леопард, пума, гепард, пантера и т.н. до домашна котка - са си все котки, ама не знам да им случай лъв, да напъне женска пантера, или тигър да изтряска лъвица?

2

Анонимен

преди 5 години

Най ми харесва как ентусиазирано пее немския химн преди мача. Или как се радва да се снима с Едроган. Очевидно обича родината си и въобще не се мисли за турчин.

1

dдфсф

преди 5 години

Той и без това е играч на Турция, няма място в немския национален т,им. Сам го доказа с действията си.