20

Суичер с качулка

преди 5 години

Да му веят на Пелов, ако по "синята брада" не са го разпознали , защо не говорят нищо за "Другия?"...Кой беше той А? Страх? Духпи!

19

Анонимен

преди 5 години

Укривали се били в апартамент на негов бивш приятел-престъпник с жена му на който, Пелов имал връзка!? Апартамента бил в центъра на Ботевград!? Е как МВР не се сети там да го потърси?

18

Анонимен

преди 5 години

Жалки, по-жалки, много жалки, това е МВР 2018 г. Ами господа беглеца Пелов какво искате да направи? Регистрационен номер на гърба с името ли да си лепне, че да го хванете? Той ви избяга от затвора, а вие ще го ловите в страната....

17

вЪзмутен

преди 5 години

Тя полицията е не под контрол,та видите ли престъпността била под контрол..ЕЕЕЕ Шкумбааааааа........

16

ццццц

преди 5 години

Има някой под контрол, но това не са бандитите! По скоро под контрол са онези които трябва да се борят с престъпността, корупцията и контрабандата!

15

Анонимен

преди 5 години

Чистачка го гони, социален работник се опитва да го хване, сутеньор го застрелва...МВР дават пресконференция...

14

Iceblast88

преди 5 години

3.Избягалия затворник е застрелян от друг рецидивист (които преди месец и нещо е бил спрян на магистрала тракия и в него е открит незаконен пистолет със заличени номера и без документи и право за притежание на оръжие, при което това лице не е било задържано, а пуснато на свобода сред гражданите) с незаконно притежаван пистолет.4.Министърката на правосъдието Говедка Шопарова се скъса да коментира как във филми, книги и художествени творби затворници бягали от най строгите затвори и е на поста си

13

Анонимен

преди 5 години

Проблем е,че нито народът вярва на полицията,нито полицаите на началниците си.

12

Анонимен

преди 5 години

Гербавите милиционерчета са същите като началниците си. Те са силни само пред кокошкари..и да джобят тийнеджъри в метрото..стане ли напечено са като *** между дъските. Циврят като балерини, колко страшно щяло да бъде ако се намесят при сериозен конфликт.

11

Анонимен

преди 5 години

Тези подиграват ли се с наас?Пълен контрол щеше да има, ако полицията беше направила акция и най-много 5 дни след бягството беше заловила двамата бегълци.Всичко останало са приказки за пред овчия електорат.

10

Iceblast88

преди 5 години

Статията и изказванията на "експертите" показват тотална некадърност защото липсват няколко ключови момента:1. МВР е знаело от година и половина за готвеното бягство, но поради вродената некадърност и некомпетентност на всичките им служители затворниците избягаха ПРЕЗ ПАРАДНИЯ ВХОД! Пример 1 за некадърност!2. Два месеца го издирват в град с размерите на 1 квартал в София и с население от 20 000 човека по документи (реално 10 000) дето сигурно ако питат някоя баба на улицата ще им каже къде е!

9

Шопо

преди 5 години

Какъв контрол ,бе Джендо !!! Контрол ! У Бг е по-зле от Бейрут навремето ,бе ! Гърми се като на сватба,ежедневно...Тая държава умре,бе Джендо,умре...

8

въй

преди 5 години

ГолЕма полиция, голЕмо търсене,ей! Докато полицията издирва /безуспешно/ повече от месец затворника,той си е устроил дуел в центъра на Ботевград с друг престъпник! И тия двамата ако имаха малко акъл- полицията още щеше да търси затворниците! И след некой друг месец-в графата-неразкрити.Така както стана с убийството на Боби Цанков например,или Кюлев-помните ли ги вече?

7

Анонимен

преди 5 години

До БългаринА на кой си затрябвал такива като тебе никой не иска да ги освобождава, а да поробва също пий си там ракията и без туй сами ще изчезнете и без един изстрел. Станахте материалисти, а Господ не е обещавал спасение чрез парите.

6

Българин

преди 5 години

Те така "търсеха" и братя Гелеви! Срааам срам, големи некадърници с високи заплати .милиционери! Срам за държавата ! Всички партньорски служби ги знаят,знаят и Борисофф, всичко се знае но го търпят. Невежество ,арогантност и алчност в едно! Тази държава вече е затрита хора...всичко е нарочно! Първо опростачиха младите с поп фолка, след това съсипаха държавността, съда, " полицията" и не остана още много... чакаме поробителя - освободител да влезе и да ни "оправи"

5

до 6

преди 5 години

И как точно ще го хванат що не хванат братя Галеви в чужбина е най-лесно да се сккриеш, отиваш в некой мегаполис или в Австралия в джунглите ама да се криеш при некви бивши любовници направо гениално ?

4

там

преди 5 години

До Анонимен 4В чужбина щяха да го хванат там не си играят на полиция и чистачките чистят а не ловят престъпници.

3

факт

преди 5 години

Народа няма доверие на полицията и иска промени и сериозни реформи,сегашната полиция е срам за професията.

2

Анонимен

преди 5 години

Пелов ако беше умен щеше да избяга в друга държава и да се връне след 5 години и да очисти всички до крак, стига с тоз Пелов сте ни занимавали. Туй, че ушевите са по *** и страхливи от Пелов не значи че Пелов е някакъв гений на злото.

1

Анонимен

преди 5 години

Престъпността в България е под абсолютен контрол. Пффффффггфф