32

Iceblast88

преди 5 години

Първо бяха 3 попадения в Пелов, сега станаха 4.Може ли поне 2 дена да повтаряте една версия? Толкова ли няма 2 служителя в цялото МВР които да наизустят 2 реда и да ги повтарят. Всеки час нова версия, нова помия. Едно разследване неможе да направите като децата. От детската градина да хванем деца ще свършат 1 милион пъти по добра работа от вас! Те поне могат да броят до 4 от първия път! Дайте да събираме МВР- простотии и да издаваме книги на края на годината, поне да се смеем с тия тлъстаци!

31

Шопо

преди 5 години

До Г. СомовБотевград е голем като Бомбай ,демек Момбай ! Там е Боливуд и ша праат филм за събитието...

30

Анонимен

преди 5 години

Според мен след като го е гръмнал в корема и Дебелия е паднал Пелов се усмихнал под мустак от радост но, Дебелия се е издразнил и го е гръмнал под мустака.

29

Анонимен

преди 5 години

Тоз голям убиец. Три пъти се мъчил ...накрая него убили . Бахтии палякаа Хахахахахахахха

28

Crime Scene

преди 5 години

Пелов стрелял първи - уцелил Сутеньора в корема, той паднал на земята и Пельов отишъл при него да го довърши. Марио не бил обаче толкова безпомощен и извадил пистолета докато Пелов се доближавал до него и от легнало положение го застралева два пъти в крака, Пелов пада и Сутеньора се цели в главата и стреля. Много е интересно под какъв ъгъл е влязъл смъртоносния крушум в главата на Пельов - от там може да се докаже, че е застрелян от лежащия на земята Сводник.

27

мухахахах

преди 5 години

непосредствено под мустака,----------------Хахха под мустака какво е? Май сърцето, а?!

26

Анонимен

преди 5 години

Толкова са дебели, че не могат да клекнат, за да разгледат уликите. Мале-мале...като 2 слона в стъкларски магазин е снимката.

25

Извънземен

преди 5 години

Да живее Комунизма !Само комунистически режим ще оправи България !

24

Анонимен

преди 5 години

Колко глупав трябва да си да четеш тука статия на 24 часа , колко много Уфце има у нас

23

Анонимен

преди 5 години

Сутеньора няма ли да пуква вече. Колко ще го чакаме?

22

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Версията на властите пак издиша. Нападателят Пелов се оказва пронизан от четири куршума, а нападнатият само от два.Логично е да е точно обратното.

21

Анонимен

преди 5 години

Дали е бил наистина Пелов, след като брат му не може да го разпознае? Или някой клошар. който никой няма да го търси и затова са го гръмнали в лицето, че да отчетат че е мъртъв и да не го търсят повече?

20

Анонимен

преди 5 години

Я колко лесно се краде готова Статия от вестик 24 часа........хаха

19

факт

преди 5 години

Ако Бен Ладен се криеше у нас и до сега щеше да е жив,с това ниво на полицията.

18

Г. Сомов

преди 5 години

Рецивидистът си дошъл у дома . Другите Мутри веднага разбрали. Почнали да се търсят и плъзгат. Не съм бил в Ботевград , сигурно е голям мулти милионен метрополис, И за това Заптиетата не са успяли да му фанат дирите . Сигурен съм !!!!

17

пак

преди 5 години

Чистачка,полицай,чистачка полицай поне да има някой да им върши работата....

16

мм

преди 5 години

Има няква схема пак в цялото мероприятие ,как брат му няма да го разпознае щото бил с брада ,та с отпечатъци го разпознали

15

Морския

преди 5 години

Вчера във Варна видяхме полицай. Живо тегло над 120 кг. Трагедия. Май беше призовкар. Ама как може да имаме такива полицаи. Трябва да са атлети. А то ..... И да чакаме от такива да хващат хора като Пелов.

14

Снайпера69

преди 5 години

*** смешниците. Не могат да стрелят , а инс какви смешни пистолети, като изключим Валтера. За Глок 19 илиХеклер и Кох не са ли чували. Бил в добра спортна форма. И аз съм ама за разлика от тях стрелям като снайперист.

13

65

преди 5 години

,,местните хора предполагали,че отношенията между двамата се обтегнали?Питам аз_преди това любовницо ли са били? После единият пистолет се търкалял??Е ,да хвърчи ли?Ек,тая родна милиция дето ни пази е голяма работа.Смешка.