30

Анонимен

преди 5 години

Вземете проверете статистиката за пуснатите през последните години нови мощностти по света. Колко са от възобновяеми източници и колко са от аец. Вижте и на какви цени се продава енергията. Гробницата белене е най голямата глупост в цвлата ни нова история.

29

Анонимен

преди 5 години

От такива като тази ***, която обикаля сутрешните студия сме на този хал

28

Анонимен

преди 5 години

Бойко стопира Белене. Ако той е глава на фотоволтаичната мафия, то тогава тя е стопирала Белене.

27

Анонимен

преди 5 години

Фотоволтаичната енергийна мафия стопира Белене.

26

Анонимен

преди 5 години

Биков като бик налита на всички партии на власт все едно властта е размятан пред носа му червен ***. Защо биков изневери на Пръмовица - Куневица

25

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 20: АЕЦ :Белене" (ако изобщо се строи) ще заработи най-рано след 10-12 години. Наемаш ли се да предскажеш каква ще е цената на тока тогава?

24

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 26: И политическият номад Тома Биков ли е станал русофил? По-смешен пост отдавна не бях виждал.

23

Анонимен

преди 5 години

ДНЕС ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ИМАШЕ ВЕЛИЧЕСТВЕН МИТИНГ ОТ 30 ПРОТИВНИЦИ НА АЕЦ ОТ ДАЙ БЪЛГАРИЯ И ДРЪЖ СДС. ВСЕ ОТПА-ДЪЦИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ.И 50 ПОЛИЦАИ ИМАШЕ.

22

Анонимен

преди 5 години

Русофилите още не искат да проумеят, че Белене е отдавна изтекъл модел. Неговата реанимация е все едно да строиш отново Мавзолея на Г. Димитров, защото фундамента на стария все още съществува, с надеждата да си възвърнеш загубите по стария !!!

21

Анонимен

преди 5 години

Само Борисов май не е разбрал още, че председателството свърши и че темата Западни Балкани е вече затворена.Стига е обикалял като мушичав из европейските столици, ами да си седне на *** и да види дали може да направи нещо за българския народ. Ако не може - да си тръгва.

20

Анонимен

преди 5 години

Българското предложение и предложението на Макрон - това са двете в Европа", коментира Тома Биков.-------------------------------------ЩО СИ МИСЛЯ, ЧЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА МАКРОН ЩЕ Е ПРИЕТОТО? Прав ли съм?

19

Зозо

преди 5 години

ГЕРБ ако започнат Белене може да не влезнат в Парламента на другите избори.Аман от ***!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Северозападния...ти май няма тв у вас. Навсякъде излиза и се коментира колко ще е тока. 40 стотинки и според Овчаров . Т.е. двойно по- скъп. Кой ще го купува на пазар мислиш? Ще ни заробят и ще плащаме данък Русия отново. Тея Русия щяла да строи. Ще ни вземат 20 милиарда и ще плащаме и двоен ток. То това е целта. Вземи вече се интересувай. Белене е заробване и всеки го знае. Защо бизнес е против мислиш?

17

Анонимен

преди 5 години

Огърлица от руски ядрени кютуци по цялото дунавско крайбрежие на България не са нужни.АЕЦ Козлодуй е нагледно доказателство, че не носи никакъв поминък на Северозападна България, а напротив - превърна тази част от страната в ядрен погреб и обезлюден като след ядрен апокалипсис !

16

Нов проект

преди 5 години

Нова кражба. Ще има за Бойко, ще има и за ГЕРБ младежите

15

Анонимен

преди 5 години

ВСЕКИ ГО-ГОДЕ МИСКЛЕЩ ИНДИВИД В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ПРОТЕСТИРА НАЙ-РЕШИТЕЛНО СРЕЩУ ТОЯ ПРОЕКТ, КОЙТО ЩЕ НИ ЗАКОПАЕ ДОЖИВОТНО. ТРЯБВА ДА КАЖЕМ ЯСНО НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ:НЕ НА АЕЦ БЕЛЕНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НО ПАСАРАН! НЕ ПРОХОНЖЕ! АЙДЕ У ЛЕВО ЖЕНО КРАДЛИВА.....

14

Един от Северозапада

преди 5 години

До Цветан КараилиевАко тази централа бе реализирана по проекта и условията, както беше, вече 10-тина години щеше да дава ток.И да се беше изпатила половината.Само не казвай, че токът от АЕЦ е скъп, и няма да стои добре на пазара, при пазарната икономика.Истинската причина за провала на проекто, е че много пречи на някого...На кого-досетете се-жокер-тецове с гарантирано изкупеване, ВЕИ...

13

Анонимен

преди 5 години

Дано няма Белене - нито лагер, нито АЕЦ !

12

Един от Северозапада

преди 5 години

Изпусни питомното и гони дивото, това е Белене днес...Русия предложи да ни я построи без да влагаме никакви средства, щяхме да я изплащаме 20 години с процент от печалбата, а още 20 години да работи на чиста печалба, и евентуално още 15 години след това.Но ние -не-фотоволтаици, Уестингхаус, после клекнахме пак при руснаците, така, както клекнахме и с МиГовете, както клекнахме и с газта.Сами сме си виновни за съдбата си, даже мисля, прекалено много издържахме като държава.

11

Същ

преди 5 години

Белене няма да има, защото нашите задокеански приятели не разрешават.