8

Руцифер

преди 5 години

Да му мисли Ангелкова. Да се готви Лапчев, кмет на община Царево, че неговите далавери, край нямат.

7

Руцифер

преди 5 години

Още двама-трима като Симеонов и нещата ще тръгнат на добре.

6

Анонимен

преди 5 години

Мразя го Симеонов но този път евалата му правя беше си изнервен по телевизията и не му пука от мутрите ,само не знам защо Тиквата не каже нещо а се ослушва,или той ги е сложил да си въртят бизнес мафията или го е страх да не го гръмнат.

5

Анонимен

преди 5 години

Оставка пръччч такъв ,дала си на мутрите да си правят каквото си искат в тая държава вече,не става така кон такъв оставка ,хората почват да се усещат че навсякъде е шуробаджанащина и ДС и вие глупациии не се усещате още и ще ви се стовари много тежко народа много скоро ,така че по добре бягайте от бг с милионите иначе ще свършите като Пелов.

4

Анонимен

преди 5 години

Когато някой от властта си играе на опозиция, надушвам избори

3

гого

преди 5 години

Валерката не ми е мн приятен, но пък тука таз кака я нацели в десятката. Не знаете ли че Ангелкова е от туристическия бранш преди да стане министър. Тя знае че не е вечна и работи за бъдещето си. Байко ако иска да дигне рейтинг да я пригвиква на сутрешна закуска да и приеме оставката, таз не е незаменима...

2

Анонимен

преди 5 години

Aнгелкова да си подаде оставката

1

Анонимен

преди 5 години

Ангелкова да си подава оставката, *** скапана... А на Симеонов браво, заинати се яко да въвъде някакъв ред, да взимат пример от него другите в правителството.