27

невероятно,но факт

преди 6 години

Това изказване на Рудолф Джулиани показва колко ниско е паднал американският елит.Даже Ким Чен Ун да го е направил Джулиани не би трябвало да го каже!? Може би с това изказване се цели срещата да бъде провалена!?Колкото и неприятно да е за американците "ненормалният" Ким им даде един урок по държавническо поведение!

26

политик е

преди 6 години

До Ха-ха-ха!Казва каквото му напишат!А иначе направо са бесни!

25

чичо Гошо

преди 6 години

До Анонимен 15 Тези които накараха Ким да "клекне" са Русия и Китай!Американската политика за разпалване на война в Корея а от там и създаването на нестабилност и срив в икономиките на държавите в тоя регион и по-точно Китай не сработи.В изказване на Путин се подчертава,че Русия стои плътно зад Северна Корея,което е гаранция,че американците ще останат с пръст в устата.

24

Анонимен

преди 6 години

Иска им се на тъпите американци. Северна Корея не е Сирия.

23

Анонимен

преди 6 години

Хахахахха троловетее реват :))) Унищожението на САЩ пак се отлага и се предаваме....обачее ги убихме от страх. Хахахахаххаха аз като гледам САЩ изобщо , не са умрели от страх. Само един е напълнилл гащите.

22

Активист на БКП

преди 6 години

Глупости ! Рижко го е страх корейските ракети да не почнат да падат на Западния бряг...

21

Ха-ха-ха!

преди 6 години

Руди Жулияни май нещо се е объркал

20

там

преди 6 години

Тона е фейк нюз...

19

Анонимен

преди 6 години

Шишко освен велик пълководец излезе и отличен дипломат Помпео бягаше като линейка напред назад да търси среща с Ким сега янките пак изопачават нещата.

18

Анонимен

преди 6 години

Краварите губят позиции, Ким ги постави в положение да бягат от него и да се крият като мишки. Още преди началото на преговорите Ким е вече две обиколки напреде.

17

хахахааааа...

преди 6 години

много съмнение....

16

Пепо

преди 6 години

Интересно, ако питат адвокатът на отсрещната страна, той пък какво ще лъже? На всеки му е ясно, че перчема губи позиции, и му трябва някакъв плюс, за да позамаже разклатилото се положение.

15

Гост+

преди 6 години

Защо изобщо се хранят надежди, че Прасчо ще унищожи ядрения си арсенал? Това няма да се случи. Не казвам, че е добре, но няма да се случи....

14

Анонимен

преди 6 години

Адвоката на Тръмп беше и два мандата кмет на Ню Йорк. Нищо не се споменава в писанието.

13

Анонимен

преди 6 години

До ТHE Патриот 15Пишман "патриоте" на тебе понятието метафора, известно ли ти е? Или за вас руските патриоти е неразбираемо?Да!Точно Тръмп бе този който накара Ким да клекне. Въпреки врявата дето вдигахте че Тръмп не се отнасял с уважение към дебелото. И че не бил президентшъл:) А тая статия дето я препечатват по цял свят е с цел да ядосат дебелото и да се опъне пак на Тръмп. Хич не им се иска Тръмп да постигне победа ,

12

Анонимен

преди 6 години

тоя адвокат ся кво, иска да провали и тая среща ли.. ?млъквайте всички, сядайте и се разбирайте, да не идвам аз да ви бия шамари.

11

Анонимен

преди 6 години

Даже името не знаят на "великия" Ким, хахаха

10

Анонимен

преди 6 години

Куриоз е да го каже докато той самия се намира на колене пред шефовете на краварите в и3сраел

9

Анонимен

преди 6 години

Ако тоя е "на колене", нашите на какво са? Или са просто "в партер"?Ба си *** тълкуване...

8

Ха-ха

преди 6 години

Адвокатът на президента дава политически изявления и то за международни отношения????Та той няма никакви правомощия да го прави...Ама нали Тръмп обича да се съди и е свикнал да ползва адвокати за щяло и нещяло-може по навик да го пуска.Впрочем,накрая на Тръмп(и САЩ) може да им потрябват адвокати-когато се изправят пред съда на историята.