128

Генчо Негенцов

преди 5 години

Така че БРАВО, СВЕТЛАНА!!!

127

Миро А.

преди 5 години

Написаното от тази жена е позиция. Добра,лоша,справедлива или с нотки на скрит патриотизъм-все показва мислене. Повечето хора скрито одобряват текста,но явно търсят баланса в думите й. Беше нужно да се напише от някой това.

126

Аз

преди 5 години

До OsmanРомите никога няма да станат мнозинство. Господ си знае работата.А ако някога това се случи ще пукнат от глад, защото няма кой да ги храни.

125

Хрис

преди 5 години

Г-жа Дончева, Не се извинявайте на никой. Тези мързеливи крадливи арогантни необразовани субекти искат да.. имат само права! Виновни сме всички защото сме го допуснали . Излезте на площада и ще видите колко хора ще застанат зад Вас!!

124

добра жена

преди 5 години

добра жена

123

Анонимен

преди 5 години

Откъде да знаят,какво е метафорациганите и тарикатите-печалбари,от Дром,БХК и Ларго.

122

Анонимен

преди 5 години

БРАВО НА ТАЗИ ДАМА, ИМА ПО ГОЛЕМИ ТОПКИ ОТ ВСИЧКИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО.

121

Анонимен

преди 5 години

Съгласен съм да направят *** равноправни по задължения, но също така и да премахнат плоския данък и да осигуряват някаква заетост както през комунизма. Иначе няма шанс да се интегрират в общестовото.

120

Георгиева

преди 5 години

Да вземем пример от гърците -при най-малката несправедливост и хиляди излизат на протест.кога и ние ще сме така? Докато ги търпим,те ни превземат. Българино, от сън юнашки събуди се!!!

119

аз, хетеросексуален

преди 5 години

Жените са били винаги по смели и достойни от мъжките ***

118

...

преди 5 години

Права е жената. Не може аз да плащам всякакви данъци, осигуровки и задължения а тъмносините да се скатават. И като отида на лекар - пак да ми искат пари а .. ги лекуват безплатно. Като се запиша в бюрото по труда - предлагат ми работа и ако откажа 3 пъти ме отписват а на тъмносините не им предлагат работа - дават им помощи всеки месец и си живеят така години наред. По 5 деца изгледаха от тия помощи а аз едно не мога със заплатата си. В ква държава живеем?????

117

До Осман

преди 5 години

Османе,никой интелигентен и трезвомислещ българин не мрази турците и т.нар.роми.Естествено ако се държат възпитано, работят и не са нагли.Иначе тоягата ще е на линия.

116

Arsenal

преди 5 години

Всички българи трябва да подкрепим Дончева.От истината много боли, затова *** искат оставка.

115

Анонимен

преди 5 години

И тя иска минутка под прожекторите и какъв по лесен начин от това да говори за ромският проблем. Евтино и гнусно от нейна страна.

114

Доктор Менгеле

преди 5 години

До Анонимен Изобщо не сам съгласен с теб. Тези н.ищ.ж.ессст.ва не са никакво общество това е просто и.з.ммме..т!

113

Анонимен

преди 5 години

Дончев да озапти жена си, че ще му съсипе кариерата....И тая като Дженерал Деси. Айде поне тая е Дженерал,не моа се запре....

112

БС

преди 5 години

До OsmanИзвинете, вие каква раса сте? Ако не е тайна разбира се? И през коя работа не ти е?

111

БС

преди 5 години

Ромите раса ли са, или те са си я измислили? Аз лично не съм чел за такава раса в сериозната научна литература.

110

Анонимен

преди 5 години

"Светлана Дончева бе обвинена в расизъм"Пази боже някой да каже нещо лошо за това, иначе паразитно общество, и почват обвиненията в расизъм. Просто дайте да си мълчим и да ги търпим, за да не излезем растити накрая..Сбъркана е цялата логика на това кое е расистка проява и кое - не. Не съм расист - уважавам всеки честен и работещ човек, но е права жената.

109

Ал

преди 5 години

Нама за какво да се извинявате госпожо Дончева,всеки който се засегне от думите Ви е ***.