56

дфж

преди 6 години

aмa танкът отбранително оръжие ли е? а защо тогава хитлер го е използвал за блиц криг?? а в афганистан работата е друга - просто окупация и много силно присъствие с бази до иран китай и русия!! и управление на наркотика и пе4алба от него!!просто !!!

55

ПЕНКО

преди 6 години

НАТЮ ИСКА ОТ РУСИЯ : ... ДАЙТЕ ДА "ЦИЦАМЕ" ДРУГИТЕ НАРОДИ ЗАЕДНО И ЩЕ СТЕ ЕДНИ ОТ НАС "!!!---- " НИЕ ЩЕ СМЕ ГОСПОДАРИТЕ ...ДРУГИТЕ ЩЕ НИ РАБОТЯТ"!?!? ---- НЕЩО ДРУГО ОТ АМЕРИКАНСКАТА НАУЧНА ФАНТАСТИКА... /НО ДА ЗНАЕТЕ- ГОЛЕМИТЕ ФАНТАСТИ ПИСАТЕЛИ СА ЕВРЕИ/!!!

54

анонимен

преди 6 години

убииците поставят условия а се топлят с руска газ гледаите какво е лицемериеи безочие

53

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика.Тя е световна сила а не някоя обикновенна държавица.Путин им го каза преди години.,,Когато Русия е на колене тя е добра,но когато е изправена и силна става лоша''.Обратньй путь нет'',дори и да започнат да умират от глад.

52

ко речи

преди 6 години

До до 50 това в лудницата на розови хапчета ли го разказват.

51

хахаах

преди 6 години

абе НАТО да каже най накрая какви са тия санкции и как точно влиаят на Русия и те знаят ли за тях.Щото дотук - само приказки по развален телефон.Някак си точно по време на "санкциите" Русия практически произведе ново поколение оръжия и практически изцяло модернизира армия и флот и то точно когато спря да работи по договори с чужди фирми.

50

ССС

преди 6 години

Украйна е обещала да даде на САЩ да построи Военна база в Крим!!! Крим и Домбас за подарани на Украйна,заради водните канали да са в една република и 300 г. обединение на Украйна с Русия!!!Ако Мексико даде на Русия да направи тяхнатам,САЩ какво ще направят!!!Те направиха преврата на ДилмаРусев заради Русия!!!

49

не син

преди 6 години

НАТО е частната армия на САЩ и богатите западняци. От кого ни пазят? От тях?

48

до 50

преди 6 години

Никой не е нападал страна от НАТО.Всеки който го направи обявява война на най голямата и м мощна войска в света.И просто изчезва.

47

Въпрос

преди 6 години

Колко хилядна високотехнологична армия на САЩ е необходима и колко пари трябват за да победи примитивните талибаните в Афганистан? До сега за 17 години резултатът е кръгла 0. Как да повярвам, че тези клоуни ще ни опазят от някого!? Напразно плащаме огромен членски внос в НАТО. Хора, осъзнайте се, мамят ви!

46

Истината

преди 6 години

Русия може да съществува без ЕС и сащ,но те не могат да съществуват без Русия.

45

Анонимен

преди 6 години

До Евролиберал 46Мдддааааа........когато човек се ражда т-ъ-п, то си е до гроба!!! либерастко........я сравни за 15 минути колко минусчета ще събереш срещу моите плюсчета и после ми дърдори за някакви "страх" и "репресии" и то пък в Русия!!! Ха-ха-ха..........че ти ако един ден гледаш руска телевизия ще се хванеш за главата от разнообразието на предавания, мнения, дискусии и спорове! А я кажи нещо наобратно в еуропката......да, да, аме няма да видиш колко бързо ще изхвръкнеш от работа!!

44

Гост

преди 6 години

НАТО иска ли, ами да си искат,обвиняват Русия за какво ли не, а те кво търсеха в Ирак, Афганистан, Югославия, и къде ли не, и след тях разруха

43

Анонимен

преди 6 години

До ЕвролибералХи-хи-хи-хи-хо-хо-хо-хо..............едва ли има вече по-смешна структура от тия "отан"-ци!!!! Тия с чоропогащниците и памперсите щяли да "искат" нещо от Русия!!!! Ха-ха-ха......тия клоуни явно вече са под влияние на своите си "леки наркотици за медицински цели"!!! А пък за тия "еуролиберасти" даже нямам думи.........я си гледайте своите прайдове и не се месете в живота на НОРМАЛНИТЕ МЪЖЕ И ЖЕНИ! Ако знаете отстрани колко жалки изглеждате......абе, вие в къщи огледала нямате ли?

42

Щирлиц

преди 6 години

Върнете Косово на Сърбия,и може да получите отговор.

41

Анонимен

преди 6 години

От както са наложени санкциите срещу Русия, ЕС и основно Германия, загубиха десетки милиарди евро, а САЩ, увеличи търговския си оборот с Русия. След сделката с Иран, ЕС здраво започна да инвестира там в нови находища на петрол. Основен доставчик на петрол за ЕС е Иран. САЩ искат нови санкции и ЕС да се откажат от инвестициите си в Иран и от петрола му. Ще трябва да купуват петрол от СА и Катар, цената ще скочи, а разрилата прибира САЩ. Газа от Русия искат да заменят с шистов от САЩ. ЕС да плати

40

Анонимен

преди 6 години

Тоя 'що го нямаше на "София прайд", бе! Да не би да го е страх от "санкции"? :)

39

Николаев

преди 6 години

Искаха санкции приеха ги но санкциите засягат и двете страни сега започнаха да се изреждът на червения килим но пак условия а с русия така не се говори и условия не се поставят тръмп сиктирдоса европа русия също сега освен полови мутанти да развъждат друго не се сещам

38

Иванов

преди 6 години

До # 16. Ти въобще как може да си помислиш,че Русия ще допусне НАТО в Крим? Ако всички пари в света давани за въоръжаване се използваха за мирни цели и не се крадяха от политиците,всички хора по света щяхме да живеем много добре...Ето в България ще отделяме милиарди за военни играчки,а нямаме пари за пенсионерите и много от нас са работещи бедни. Това нормално ли е според вас?

37

Анонимен

преди 6 години

Не мога да се сетя за едно действие на Русия, заради което са необходими тия танкове, които сега се връщали.Сащ предизвика майдан в Русия, а не Русия в Мексико.И плати за този майдан 5 милиарда долара както се хвалеше Обама. Кой ги кара да се месят? Защо Солтенберг не каже нещо за Косово, което щом се `освободи` се превърна в най-голямата американска военна база на Балканите2