11

Мария

преди 5 години

Браво на екипа.Най добрите специалисти от ВМА адмираций.Бързо ъзстановяване на пациентката и далги години живот!

10

Анонимен

преди 5 години

До 4 и 5А ти откъде знаеш че няма да получиш инфаркт, инсулт тази вечер или че утре други ден няма да те блъсне кола?Тука по важното е че лекарите са решили че има шанс за спасение и са направили това което им е по силите в случая. Останалото е божа работа. Докато един отписан от лекарите пациент се бори за живота си, доста здрави хора си заминават по други причини без въобще да са болни..

9

д

преди 5 години

ама каква 10 годишна практика за трансплантации. В франция се правят трансплантации на черен дроб в кварталната клиника. не е събитие. кога българския народ ще разбере, че не му трябват органи в гроба. хиляди млади хора и деца умират защото са чакали с години за бъбрек, за черен дроб, за сърце.

8

KOKO

преди 5 години

BRAVO, NA TAKIVA DOSTOINI LEKARI.

7

KOKO

преди 5 години

BRAVO, NA TAKIVA DOSTOINI LEKARI.

6

До 4

преди 5 години

Искал си нещо да кажеш,но не се разбира точно какво.А за метастазите всеки от нас си е виновен че не е отишъл навреме да го,,почукат и кръцнат".

5

трнас и планиран, Ъ

преди 5 години

До Трансплантираней, я по-полека. вчера присадили, днеска ашладисали и лозата пак не тръгва и вехне и вехне.след седмица, после след месец и като мине адаптацията- тогава да приказваме. за сега един доктор и неговите авери са били днес на работа и зашили черен дроб от който половината бил отстранен защото метастазирал... . . . . ?

4

един лекуван

преди 5 години

до номер 1батка, или какундо, спасен човешки живот е когато спасиш живота на човек, а когато тук почукали, там кръцнали и забележи изобщо неговорят за химио- хорманлно или радииотерапевтично лечение, при което всеки доктор знае че метастази с ножици и найлонови тръбички аме не и не и не не се лекува!

3

Трансплантиран

преди 5 години

Аз като човек който живее с присаден черен дроб казвам едно голямо БРАВО на целия екип. Ето за такива полезни на човечеството неща трябва са се харчат парите по света, а не за безмислен политика и оръжия..

2

Благодарен!!!

преди 5 години

Уникален доктор Владов! Прекрасен екип! Правят чудеса.Те ми спасиха живота.Желая им да са живи и здрави и все така успешни.

1

Анонимен

преди 5 години

Страхотна новина,винаги е хубаво да разбереш,че е спасен един човешки живот