149

Анонимен

преди 5 години

Освен мит 5 всичко останало е самата истина.И какво какво доказват ДВеле с това че хората в ЕС не били религиозни? Те може и да не повечето религиозни, но си почитат и държат на християнските цености и традиции и начина си на живот. Като не са религиозни да приемат шериата ли?Освен това тези с европейските паспорти дето извършили терористични атаки(имигранти от второ и трето поколение) не дават ли ясна картина какво да се очаква и от поколенията на сегашните имигранти?

148

Handel

преди 5 години

1. Без значение е колко са чиновниците, от знаение е кой им плаща и заповядва. Чиновниците на ЕС зависят единсвено от своите началници - също такива чиновници, и главното им производство е "хартия" - бълване на наредби, рапоредби, указания, изисквания и т.н.2. Не е вярно за малкият брой на мюсулманите - само в Париж има повече от 5 милиона мюсюлмани при по-малко от 20 милиона французи. В Лондон англичаните вече са по-малко от 40% от населението( поради което Лондон гласува и срещу Брекзита).

147

Анонимен

преди 5 години

Започне ли машината много да говори, че нещо не е така, значи е баш така!

146

Додо

преди 5 години

Дойче веле публикува осем от тези митове ...===========Say no more...

145

Анонимен

преди 5 години

С една дума, за всичко това, което се говори и мисли ог стотици милиони хора, жители на ес, някой си излиза и казва: Не е вярно! В същото време, единствените които посмяха да направят референдум за членството в ес - излизат от него! Нещо работата ми се струва: бай бабо срещу уроки. А и никой не може да каже, че тия "митове" не почиват на днешните реалности. Напротив, тези "митове" са родени от живия живот! И далеч не са митове.

144

Българин

преди 5 години

Митовете наистина са много добре изредени и систематизирани.Това е синтезираната ХИБРИДНА ВОЙНА, която се води срещу всички нас.Поздравления за авторите от DW, поздравления и за смелостта на сайта Днес.БГ да качат статията им!Наистина е СМЕЛОСТ това, повярвайте ми...

143

Др. Ген.Добри Джуров

преди 5 години

Очаква се голем бум на населението в АФРИКА, в този век...От 650 милиона сега, ще станат 3 милиарда до края на века...А ЗА АЗИЯ = ПРОСТО ДА НЕ ГОВОРИМ.ЕВРОПА НЕ МОЖЕ ДА БИЕ ТЕЗИ С КРОТКИЯ ЮД ИСУС, И С ГРЪЦКАТА ДЕМОКРАЦИЯ..ИСКАМЕ ВОЙСКАТА ДА ДОИДЕ . АРИЙСКАТА ВОЙСКА .

142

Анонимен

преди 5 години

Полезни йдиоти са писали статията, но един красив ден ислямистите и глобалистите няма да подбират, първи ще хвърчат техните глави.

141

Анонимен

преди 5 години

119-те служители на тоа сайт дали знаят въобще български щото всичко тука с copy-paste от интернет

140

Анонимен

преди 5 години

На този който повтаря, че сме изнасяли само ефтина работна ръка, искам да кажа че ще ти е ефтина работната ръка ако е ниско квалифицирана. Ако си квалифициран, ръботната ти ръка ще е скъпа навсякъде в Европа. Затова ако си млад, учи, квалифицирай се и ще продаваш скъпа работна ръка, както е навсякъде по света. Ако не си млад, замълчи си и не повтаряй тази глупост, с цел да всяваш смут сред младите и да ги обезкуражяваш да си градят по-добро бъдеще.

139

Анонимен

преди 5 години

Крадения/копиран Текст от Дойче веле кога набра 146 коментара и то само за 2 часа , с манипулация и кражби всичко може ..............хаха ...........само ако ви се забрани да крадете от интернет и на 2-рия ден сте Фалирали на 100%

138

:)

преди 5 години

verno li be kake? ti znaesh li kude e Evropa?

137

Анонимен

преди 5 години

Правилният брой ислямски поклонници в Европа е 0,001%. Това 5% с по 5-10 детни семейства ще стане 50% и ще сме живи да го видим. Те нямат акива проблеми като разводи и феминизъми се множат като зайци.

136

Анонимен

преди 5 години

Какво да кажем за ислямизацията на Русия където мюсулманите са над 30%.

135

Анонимен

преди 5 години

ЕС е най-висшото достижение на човечеството - демократично, равноправно и печелившо за всички участници.

134

Факт!

преди 5 години

Да сравним например Америка е гнездото на хай-тек фирмите.Гугъл Ейпъл Тесла Спейс Екс и тн.Да сте чули за някакви такива ефрапейски фирмички.Не не сте няма и да чуете шуробаджанащина и корупция по всички етажи.Държавни фирмички перачници то не бяха канцерогенни дизели с лъжлив софтуер то не знам кво беше държавни субсидии за производители крепене и така нататък.Никаква конкурентноспособност изостанала ко.на това е Европа компании на държавна хранилка без иновации и бъдеще.Гнус!

133

мазепа

преди 5 години

Който смята че повечето хора искат напускане на ЕС, моля да основат партия с тази цел, да спечелят властта и да извадят страната от ЕС и НАТО. Който не му се занимава с това - просто да напусне ЕС. И двете неща са разрешени от закона. Едно време, когато бяхме в СИВ и Варшавския пакт и двете неща бяха забранени и дори някъде разстрелваха на място.

132

Анонимен

преди 5 години

Много пълна и точна статия. Крайно време е Европа да вземе мерки за развенчаване на измислиците разпостранявани от чужди вражески сили с цел да я съботират и вредят на населението и.

131

Факт!

преди 5 години

И за да им е гадно на проефропейските *** ще допълня че твърдо вярвам че САЩ ще пребъдат САЩ винаги е значело свобода пари могъщество и просперитет.Там където ако ***.ала просто ти каже 2 и можеш да му пръснеш кофата и така нататък.Велика държава въздуха мирише на свобода.ЕС само може да си мечтае за такива технологии и икономическо развитие връх на сладоледа.

130

Др. Ген.Добри Джуров

преди 5 години

Генерално погледнато, АФРИКА И АЗИЯ ЩЕ ПОБЕДЯТ ЕВРОПА, АКО ТЕЗИ ФРЕНЦУЗИ И ДРУГИТЕ --- НЕ СЕ ВЪРНАТ В СТАРИТЕ ИМПЕРСКИ ЗАВОЕВАНИЯ ОТ 19 ВЕК. ЕВРОПА Е ПОЛУ-ПОБЕДЕНА ДНЕС..ПРОСТО НЕ ГО ВИЖДАТЕ НАПЪЛНО, НО ТО Е ФАКТ .ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА Е.С. Е ДА ПРИЕМЕМ ПЪЛНО ЧЛЕНСТО НА РУССИЯ В Е.С. И ДА ЗАПОЧНЕМ ВЕДНАГА МАСОВА ЗАВОЕВАТЕЛНА И ИЗТРЕБИТЕЛНА ВОЙНА В АЗИЯ И АФРИКА .