50

Важен въпрос

преди 5 години

Някой има ли представа колко приблизително са били участниците в прайда?Нека да съпоставим техния брой с броя на служителите на реда, на които плащаме всички ние, за да охраняват нечие парадче!Друг важен въпрос е, колко от участниците в това шествие са ЛГБТ и колко са хетеросексуалните участници, които са отишли там, защото им е платено от разни НПО-та. Преди години една подобна участничка заяви пред телевизионните камери, че е хетеросексуална, но се е включила само за да подкрепи идеята!

49

Анонимен

преди 5 години

не бе, не сте разбрали пак 'начи... тоя с "хетерошамтките" е излязъл гасягата то си личи

48

Анонимен

преди 5 години

Веднъж влязох в районното да пиша показания като свидетел на престъпление и направо се почувствах като в някой гей клуб. Половината полицаи там от администрацията си приличаха на откровени гейове.

47

Анонимен

преди 5 години

Помните ли онази снимка на ученичка, която плаче пред полицай от протестите 2013? Полицаят всъщност е гей и след няколко години е напуснал работа, защото са му *** *** от ***.

46

Анонимен

преди 5 години

Че кога милиционерите са защитавали народа? Винаги служат на партията.

45

Анонимен

преди 5 години

До ОхуИ аз, и аз, и аз.Но не знам къде се продават. Освен да си направим по поръчка.

44

Някой помни ли,

преди 5 години

когато преди време ни посети президентът на САЩ, колко полицаи бдяха в София?Ще бъде интересно да съпоставим тяхната бройка с цифрата 1 300, колкото са били ангажирани за охрана на глезотията на гейовете.Ром или гей да си в днешна България, уви!

43

Стефанов

преди 5 години

До Парадиращ гей - На тебе ще ти е достатъчно да те заплюем. И ще си доволен, защото това искаш. Както се казва - въпрос на ценности, гейче.

42

Анонимен

преди 5 години

Всички куки са хомосексуалисти, няма съмнение в този доказан факт.

41

Анонимен

преди 5 години

Гейовците искат да изкарат че хомофобът е човек,който мрази човеците но истината е друга: хомофобът мрази античовеците!

40

Анонимен

преди 5 години

Който още не е рабрал, нека да знае: на нормалните хора не им дреме кой с кого! Изобщо! Нормалните хора не са съгласни с това високо прононсирано поведение на гeй хората, парадът и изобщо целия шум около изкривената cekcyaлност на група хора! Мисля, че нямат морално право да го правят този прайд, защото това не е някакво постижение, а грешка в Божиите намерения. Ето какво нормалните не одбряват! Изкуствената показност, която впрочем е напълно неефективна, защото надига нетърпимост...

39

TICK TOCK

преди 5 години

По същественото е защо се потрошиха маса пари за тези от Европа,когато има хора,които в 21-ви век и в страна от ЕС гласуват.Нищо нещо ще се промени,нито хоратапще започнат да живеят нормален живот,извън оборите.

38

Анонимен

преди 5 години

От 11 годининсъм в Великобритания и ако накой зададе такъв въпрос тук му лепват етикет хомофоб. Ще бъде уволнен и охулен публично по новините, вестника и радиото. Няма да може да работи същата длъжност каквато е работил преди. Ако пък е педофил ще стане един от елита тук.

37

До анонимен 31

преди 5 години

Значи да търсим гейската пасмина измежду червените мутри? Така си и мислех!

36

Анонимен

преди 5 години

До АликзандърМи ха дано!Че с тая луда икономика,дето се вихри у нас...Добре,че се разкарах на време!Там,където съм сега,няма такива работи!На никой не му прави впечатление кой с кого си ляга,няма щуротии като гей-паради,и всичко е спокойно!И който посегне към политиката казват,че е мързелив!

35

Аликзандър

преди 5 години

До чакай сиПарите от ЕС няма да спрат след 2 години. Тази опорна точка, отдавна е разкрита като пълна лъжа.

34

Парадиращ гей

преди 5 години

Много е яко как разни квартални мачовци със смачкано самочувствие откачат всеки път когато ще има прайд. То не са побоища, то не са линчове и накрая пак седят на изтърбушения диван пред телевизора в очуканата панелка и лочат евтина бира от найлон.

33

чакай си

преди 5 години

До АликзандърСлед 2 години като спрат парите от ЕС,и вече няма далавера,тогава ще видите толерастия,интеграстия и европеде....,кон боб яде ли,и магаре-лютеница!

32

101

преди 5 години

До 123И това ли е европейско?

31

123

преди 5 години

А прайд на педофилите кога ?