97

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията ли.Привиден хаус ,зад който всъщност стои една добре подредена система в полза на малка част от обществото ,което им дава възможността да се само балансира чрез избори.

96

Анонимен

преди 5 години

Какво е демокрацията? Няма никаква демокрация. В щатите демокрацията е фасада, зад която се крие олигархията и после си купува презедент. Президента може да прави всичко, но да не пречи и на една стотна от процента на олигархията.

95

Българина

преди 5 години

Всъщност национализма е демокрация с конкретна цел, нашето си е наше и не го даваме на никой, основен принцип на капитализма и демокрацията! Така че ай стига манипулации. За соросогадите и юдеите демокрация е само когато е по техния грабителски модел и задължително да е диктат на малцинството

94

Анонимен

преди 5 години

Демокрация няма и никога не е имало......................тая думичка вече се е изпразнила от съдържание.....................пък и демократите в България са най-големите продажници и изменници!!Поне не са с парламента тия гадини!

93

Минувач

преди 5 години

До АнонименЗа сега виждаме само руския вариант, къде ги видя английския и немския???

92

Бай Оня

преди 5 години

До Анонимен, то друга демокрация освен фасадната, никога никъде не е съществувала!

91

Бай Оня

преди 5 години

До ДемократТакова като тебе бързо ще ги маргинализираме с въже и куршуми! Демокрация е *** дума, само при произнасянето и, трябва да се разстрелва!

90

Историк

преди 5 години

До Анонимен: Демокрацията е най-лошата система на управление, доказала своята несъстоятелност още в Антична Гърция! Тя е като комунизма - небъдна, защото изисква голямо ниво на общественото и индивидуалното съзнание, което е напълно психологично невъзможна за човешката психика!

89

Бай Оня

преди 5 години

Съвр. гръцка нация е плод също на измама и историческо плагиатство. Демокрацията е измама, театър, фалш, това е плутокрация, и олигархокрация, управление на богатите престъпници, които продължава да стават все по-богати като крадат от народа, от държавата. Хитлер просто изпревари времето си, и се самоунищожи с налудничавата идея за арийската раса и избиването на евреите. Но дълбоко в основите си национал-социализмът е правилен и е спасение за Европа, особено сега при пълната евро-деградация.

88

#

преди 5 години

Потърсете мнението на Чърчил за демокрацията :)Демокрацията се определя от нивото на средностатистическия избирател - ако той е необразован, то и демократичния му избор е необразован и неинформиран - от там идват и повечето проблеми и шоуменски изпълнения.Както и социалните платформи, които дават лесна възможност на неуки, но амбицирани хора, да се обединяват в подкрепа на абсурдни каузи (полскоземци, ***, хора с ментални проблеми искащи да им вярваме, че не са болни и т.н.).

87

Тръбас

преди 5 години

Азс съмс гръкос ис нищос нес разбирас. Защотос съмс гръкос лииис, амис незнамс.

86

Анонимен

преди 5 години

Не в виновна демокрацията, демокрацията е най-съвършената система, ами хората са висновни защото не я прилагат правилно.

85

Демократ

преди 5 години

Демокрацията е най-съвършената система. Демокрацията няма алтренатива, демокрацията е краят на историята и никога няма да има друга система. Който се обявява против демокрацията трябва да бъде маргинализиран.

84

Анонимен

преди 5 години

Нова българска критовалута Grosh org.

83

Енгелс

преди 5 години

Демокрация означава робство и нищо друго. Още в Древна Гърция, първата демокрация, там права и свободи са имали гражданите, които са били не повече от 20% от населението, а 80% са били роби и свободни безправни чужденци. Не знам какво и хвалят на тази демокрация - тя винаги е била в криза.

82

Веско

преди 5 години

Това ми хареса :)"Причината е в големия брой хора, които не са получили от демокрацията това, което са очаквали и в следствие на това се обръщат срещу нея!?"И все повече хора ще стават, дето очакват да получат нещо!

81

Анонимен

преди 5 години

Не е казано точно - фасадната демокрация по света е в криза.

80

Анонимен

преди 5 години

До ЕХО Прав си "КЪДЕ Е ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ В ЕВРОПА---ХАХАХА-НЕМА И НЕ Е ИМАЛО ТАКОВА ЖИВОТНО--ИМА И СИ ИМА ДИКТАТУРА НА КАПИТАЛА--ТОВА ЧЕ ПАРТИИКИТЕ СЕ ВЪРТЯТ ВЪВ ВЛАСТА ПОД РАЗЛИЧНИ НАИМЕНОВАНИЯ Е ПОРЕДНАТА ЗАБЛУДА...КАПИТАЛА УПРАВЛЯВА И ХВЪРЛЯ ПО НЕКОЕ КОКАЛЧЕ НА НА ДИВАНЕТАТА ДА НЕ ПУКНАТ ОТ ГЛАД--ВЕЧЕ ГО НЯМА СССР И ВИТРИНАТА НА БЛАГОДЕНСТВАЩА ЕВРОПА СЕ ПРЕМАХНА000--СЕГА ЗА ТЯХ СЕ ГОТВИ ЕДИН ГОЛЯМ И РЪБЕСТ....ХАХАХАХАХ"

79

Анонимен

преди 5 години

Целта е да се премахнат всички права и социална подкрепа на населението.Филма "Фашизъм-реваншизъм 21" век е в три варианта - англиски,немски,руски.

78

погр.ебален агент

преди 5 години

Хитлер е жив. В Аржентина. Виждали са го там. Заедно с Елвис Пресли и Джими Хендрикс!