16

Хаха

преди 5 години

Индже просто нямаш никакъф шанс човече

15

Анонимен

преди 5 години

те от 16 години насам все печелят ама все нещо се обърква и винаги някой друг е виновен :)

14

Shark

преди 5 години

До Киро. Точно затова, че там хората живеят по същия начин, както в миналото, Турция е на този хал. И ще попилеят всичко, което Ататюрк е направил за да стане Турция светска страна. Еволйцията може да не води до добро, но тя е факт, няма как да бъде спряна. Не може в големите градове хората, както казваш, да търчат до припадък и да работят, а в Анадола да си живуркат като в 15 век. Разделението е много фрапиращо .

13

Анонимен

преди 5 години

пуйкия е изостанала довашка теритотия

12

Анонимен

преди 5 години

Тоя къде се бута в А група? Я да се се скрива. Ердо перфектно оправя Турция, със засилка.

11

999

преди 5 години

ИМА ЕДИН ВАРИАНТ- КАЗВА СЕ "ПЛАТЕН МАТЕРИАЛ".МОЛЯ ЕКИПА НА САЙТА,КОГАТО ПРАВИ РЕКЛАМА- ДА ПОСОЧВА,ЧЕ Е РЕКЛАМА!В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ,ТОЗИ МАТЕРИАЛ ВЛИЗА В КАТЕГОРИЯТА"ЛЪЖЛИВИ НОВИНИ"!ТАКА ЛИ СЕ ВОДИ ПОЛИТИКА ЗА БОРБА С ЛЪЖЛИВИТЕ НОВИНИ?ПОСЛЕ БИЛИ БИЕЛИ ЖУРНАЛИСТИ?ЖУРНАЛИСТИТЕ ИСКАЛИ СПЕЦИАЛНИ ПРАВА !ДА ВИ ГО ТУРЯ НА ПРАВАТА,КОЯТО РАЗДЕЛЯ *** ВИ НА ДВЕ ЧАСТИ!ВЪВ АБСОЛЮТНИ ВСИЧКИ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ И ДАННИ СЕ ПОСОЧВА:ЕРДО 55%,ТОЯ *** 30%!*** НАЛИ ИМАШЕ И ЖЕЛЯЗНА ЛЕЙДИ С НЕЯ КВО?

10

Анонимен

преди 5 години

Samo ERDO

9

Adil до portugal

преди 5 години

А кой възкачи Ердо на власт? Именно гюленистите. Той преди да създаде партията е ходил да пита гюлен. Индже ще дойде и ще разбута тази ислямистка ***. На хората им писна от противопоставяне. Ердо мрази алевитите, кюрдите, всички негласуващи за него. Е, това ще в краят му. И без това едвам ходи горкия. Да почива в някоя арабска държава. Според мен вече е стегнал куфарите.

8

демокрад

преди 5 години

До АнонименЗа Турция и народа е добре да си имат президент и управление което да не им е спуснато от щатите и ЕС, а избрано от народа. Управление което ще защитава народните интереси, а не чуждите такива като тези прокарвани от гюленистите.

7

Анонимен

преди 5 години

В тази ориенталска диктатура, изборите са просто лицемерен цирк за наивници - Ердоган е и ще бъде пожизнен диктатор. За демокрация в Турция и дума не може да става.

6

Анонимен

преди 5 години

До демокради кое е добре за турците?

5

Киро

преди 5 години

До SharkВ Анадола хората си живеят живота, спокойно и нормално, както са го живели дълги години. За разлика от нас, те си живеят учудващо добре и спокойно, а не като нас всеки ден да се бъхтим за единия хляб и да търчим до припадък. Понякога еволюциятя не води до нещо добро, в Турция са го разбрали вече.

4

Shark

преди 5 години

"От една страна имаме остарял начин на мислене, а от друга - нещо ново", каза кандидат-президентът." Нямат много ново, особено надолу из Анадола ново никакво няма. Там хората са с мислене от 15 век, трудно ще му бъде на този да пребори Ердо , точно заради зокостенялото мислене и неграмотния народ из Анадола, а те са много и определят вота. Интелигенцията в големите градове е малко, няма да стигне за промяна.

3

демокрад

преди 5 години

Ще спечели изборите, ако щатите и ЕС му ударят такак очакваното от всички рамо. Но Турците не са толкова лесно за залъгване като българите, те си знаят кое е добре за тях, и кое за щетите и ЕС.

2

Анонимен

преди 5 години

Тоз за 800 дни ще ги оправи ха ха ха

1

Да, да ама не

преди 5 години

Горкия си е повярвал! Ако има местни избори сигурно ще спечели. Но изборите в Турция не са честни!